Select Page

Go Pro Huren

Een Go Pro is een compacte, waterdichte en schokbestendige camera die je kunt gebruiken om video’s en foto’s te maken in hoge kwaliteit. Een Go Pro is ideaal voor sporters, reizigers, vloggers en iedereen die zijn of haar activiteiten wil delen met de wereld. Een Go Pro huren betekent dat je een Go Pro kunt gebruiken voor een bepaalde periode, zonder dat je hem hoeft te kopen. Zo kun je genieten van de voordelen van een Go Pro, zonder de nadelen van het bezit.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Wat Is Een Go Pro?

Een Go Pro is een compacte, waterdichte en schokbestendige camera die je kunt gebruiken om video’s en foto’s te maken in hoge kwaliteit. Een Go Pro is ideaal voor sporters, reizigers, vloggers en iedereen die zijn of haar activiteiten wil delen met de wereld. Een Go Pro heeft verschillende functies, zoals een touchscreen, een frontdisplay, een stabilisatie, een timelapse en meer. Een Go Pro kan ook worden gekoppeld aan verschillende accessoires, zoals mounts, batterijen, geheugenkaarten en meer. Een Go Pro is een van de meest populaire en innovatieve camera’s op de markt.

Kun Je Go Pros Huren?

Ja, je kunt Go Pros huren bij verschillende aanbieders, zoals Grover, Skala, Rentio en meer. Deze aanbieders bieden je de mogelijkheid om een Go Pro te huren voor een maandelijkse of wekelijkse vergoeding, afhankelijk van het model en de duur van de huur. Je kunt kiezen uit verschillende Go Pros, van de nieuwste HERO 11 tot de oudere HERO 9. Je kunt ook accessoires huren, zoals mounts, batterijen, geheugenkaarten en meer.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Go Pro Huren?

Een Go Pro huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld: Een Go Pro kopen kan duur zijn, vooral als je het nieuwste model wilt hebben. Een Go Pro huren is veel goedkoper, omdat je alleen betaalt voor de tijd dat je hem gebruikt. Bovendien hoef je geen extra kosten te maken voor onderhoud, reparatie of verzekering.
 • Je hebt meer keuze: Een Go Pro huren geeft je de mogelijkheid om verschillende modellen uit te proberen, zodat je degene kunt vinden die het beste bij je past. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van model als er een nieuwe versie uitkomt, of als je behoeften veranderen.
 • Je bent flexibel: Een Go Pro huren geeft je de vrijheid om te beslissen hoe lang je hem wilt gebruiken. Je kunt hem huren voor een korte periode, bijvoorbeeld voor een vakantie of een evenement, of voor een langere periode, bijvoorbeeld voor een project of een hobby. Je kunt ook op elk moment de huur opzeggen of verlengen, zonder boetes of contracten.
 • Je bent duurzaam: Een Go Pro huren is beter voor het milieu dan een Go Pro kopen. Door een Go Pro te huren, verminder je de vraag naar nieuwe productie, wat leidt tot minder grondstoffenverbruik, minder afval en minder CO2-uitstoot. Bovendien draag je bij aan de circulaire economie, waarbij producten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Wat Zijn De Nadelen Van Go Pros Huren?

Een Go Pro huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je hebt minder controle: Een Go Pro huren betekent dat je niet de eigenaar bent van het apparaat. Je moet dus rekening houden met de voorwaarden van de verhuurder, zoals de beschikbaarheid, de levering, de retournering en de schadevergoeding. Je moet ook zorgen dat je de Go Pro goed behandelt en schoonmaakt na gebruik.
 • Je hebt minder privacy: Een Go Pro huren betekent dat je jouw gegevens moet delen met de verhuurder, zoals je naam, adres, betaalgegevens en meer. Je moet ook zorgen dat je jouw gegevens wist van de Go Pro voordat je hem terugstuurt, om te voorkomen dat ze in verkeerde handen vallen.
 • Je hebt minder garantie: Een Go Pro huren betekent dat je afhankelijk bent van de kwaliteit en de service van de verhuurder. Je hebt geen garantie dat de Go Pro goed werkt, of dat je hem op tijd ontvangt of terugstuurt. Je hebt ook geen garantie dat je jouw geld terugkrijgt als er iets misgaat.

Welke Go Pros Kun Je Huren?

Je kunt verschillende Go Pros huren, afhankelijk van je budget, je wensen en je doel. Hier zijn enkele van de meest populaire Go Pros die je kunt huren:

1. Gopro HERO 11 Creator Edition

De Gopro HERO 11 Creator Edition is de ultieme Go Pro voor creatievelingen. Deze Go Pro heeft een 5K-resolutie, een 23-megapixelcamera, een touchscreen, een frontdisplay, een HyperSmooth 4.0-stabilisatie, een TimeWarp 3.0-functie en meer. Bovendien wordt deze Go Pro geleverd met een abonnement op Gopro Quik, een app waarmee je jouw video’s en foto’s kunt bewerken, opslaan en delen. De Gopro HERO 11 Creator Edition is perfect voor vloggers, filmmakers, fotografen en influencers die professionele kwaliteit willen.

2. Gopro HERO 11 Mini

De Gopro HERO 11 Mini is de kleinste en lichtste Go Pro ooit. Deze Go Pro heeft een 4K-resolutie, een 12-megapixelcamera, een touchscreen, een waterdichte behuizing, een magnetische clip en meer. Bovendien heeft deze Go Pro een ingebouwde spraakbesturing, waarmee je hem kunt bedienen met je stem. De Gopro HERO 11 Mini is ideaal voor reizigers, sporters, avonturiers en iedereen die zijn of haar activiteiten wil vastleggen zonder gedoe.

3. Gopro HERO 11

De Gopro HERO 11 is de nieuwste en beste Go Pro tot nu toe. Deze Go Pro heeft een 5.3K-resolutie, een 23-megapixelcamera, een touchscreen, een frontdisplay, een HyperSmooth 4.0-stabilisatie, een TimeWarp 3.0-functie en meer. Bovendien heeft deze Go Pro een verbeterde batterijduur, een snellere overdrachtssnelheid, een betere geluidskwaliteit en meer. De Gopro HERO 11 is geschikt voor iedereen die het beste van het beste wil.

4. Gopro HERO 10

De Gopro HERO 10 is de voorganger van de Gopro HERO 11. Deze Go Pro heeft een 5K-resolutie, een 20-megapixelcamera, een touchscreen, een frontdisplay, een HyperSmooth 3.0-stabilisatie, een TimeWarp 3.0-functie en meer. Bovendien heeft deze Go Pro een ingebouwde wifi- en bluetoothverbinding, waarmee je hem kunt koppelen aan je smartphone of tablet. De Gopro HERO 10 is nog steeds een geweldige keuze voor iedereen die hoge prestaties wil.

5. Gopro HERO 9

De Gopro HERO 9 is de oudste Go Pro die je kunt huren. Deze Go Pro heeft een 4K-resolutie, een 12-megapixelcamera, een touchscreen, een frontdisplay, een HyperSmooth 2.0-stabilisatie, een TimeWarp 2.0-functie en meer. Bovendien heeft deze Go Pro een verwisselbare lens, waarmee je kunt wisselen tussen verschillende gezichtsvelden. De Gopro HERO 9 is nog steeds een goede optie voor iedereen die betaalbare kwaliteit wil.

Wat Kost Een Go Pro Huren?

Een Go Pro huren kost verschillende bedragen per maand of per week bij verschillende aanbieders. Bij Grover kun je bijvoorbeeld de volgende prijzen verwachten:

Wat Kost Een Gopro HERO 11 Creator Edition Huren Bij Grover?

Een Gopro HERO 11 Creator Edition huren bij Grover kost €29,90 per maand of €9,90 per week. Dit is inclusief het abonnement op Gopro Quik, waarmee je jouw video’s en foto’s kunt bewerken, opslaan en delen. Je kunt de Gopro HERO 11 Creator Edition huren voor minimaal één maand en maximaal 24 maanden. Als je de Gopro HERO 11 Creator Edition langer dan 24 maanden huurt, kun je hem overnemen voor €1.

Wat Kost Een Gopro HERO 11 Mini Huren Bij Grover?

Een Gopro HERO 11 Mini huren bij Grover kost €19,90 per maand of €6,90 per week. Dit is exclusief het abonnement op Gopro Quik, dat je apart kunt bestellen voor €4,99 per maand of €49,99 per jaar. Je kunt de Gopro HERO 11 Mini huren voor minimaal één maand en maximaal 18 maanden. Als je de Gopro HERO 11 Mini langer dan 18 maanden huurt, kun je hem overnemen voor €1.

Wat Kost Een Gopro HERO 11 Huren Bij Grover?

Een Gopro HERO 11 huren bij Grover kost €24,90 per maand of €8,90 per week. Dit is exclusief het abonnement op Gopro Quik, dat je apart kunt bestellen voor €4,99 per maand of €49,99 per jaar. Je kunt de Gopro HERO 11 huren voor minimaal één maand en maximaal 21 maanden. Als je de Gopro HERO 11 langer dan 21 maanden huurt, kun je hem overnemen voor €1.

Wat Kost Een Gopro HERO 10 Huren Bij Grover?

Een Gopro HERO 10 huren bij Grover kost €14,90 per maand of €4,90 per week. Dit is exclusief het abonnement op Gopro Quik, dat je apart kunt bestellen voor €4,99 per maand of €49,99 per jaar. Je kunt de Gopro HERO 10 huren voor minimaal één maand en maximaal 15 maanden. Als je de Gopro HERO 10 langer dan 15 maanden huurt, kun je hem overnemen voor €1.

Wat Kost Een Gopro HERO 9 Huren Bij Grover?

Een Gopro HERO 9 huren bij Grover kost €9,90 per maand of €2,90 per week. Dit is exclusief het abonnement op Gopro Quik, dat je apart kunt bestellen voor €4,99 per maand of €49,99 per jaar. Je kunt de Gopro HERO 9 huren voor minimaal één maand en maximaal 12 maanden. Als je de Gopro HERO 9 langer dan 12 maanden huurt, kun je hem overnemen voor €1.

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Gopro HERO 11 Black

 € 34,90

12 maanden

Gopro HERO 11 Creator

 € 54,90

12 maanden

GoPro HERO 9 Black

 € 14,90

12 maanden

GoPro Hero 10 Black

 € 21,90

12 maanden

Hoe Werkt Een Go Pro Huren Bij Grover?

Een Go Pro huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de Go Pro die je wilt huren. Je kunt filteren op model, prijs, beschikbaarheid en meer. Klik op het apparaat dat je wilt huren en lees de productbeschrijving en de huurvoorwaarden.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Als je tevreden bent met je keuze, klik dan op de knop “Huur nu” en vul je gegevens in. Je hebt een geldig identiteitsbewijs en een bankrekening nodig om een Go Pro te kunnen huren bij Grover. Je kunt ook kiezen voor een extra verzekering om je te beschermen tegen schade of diefstal. Kies vervolgens de gewenste huurperiode en betaalmethode. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of automatische incasso.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Go Pro

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de details van je huurcontract. Je ontvangt ook een track-and-trace-code om je bestelling te volgen. Je kunt je gehuurde Go Pro binnen 1-3 werkdagen verwachten. Zodra je hem ontvangt, kun je hem meteen gebruiken en genieten van de voordelen van een Go Pro huren.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen, of je kunt het overnemen voor een klein bedrag. Als je het apparaat wilt terugsturen, moet je het schoonmaken en verpakken in de originele doos. Je ontvangt een gratis retourlabel van Grover, waarmee je het apparaat kunt opsturen via een PostNL-punt. Als je het apparaat wilt overnemen, moet je contact opnemen met Grover en het resterende bedrag betalen. Je wordt dan de eigenaar van het apparaat.

Wat Zijn De Voordelen Van Go Pro Huren Bij Grover?

Go Pro huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

 • Gratis terugsturen: Je kunt je gehuurde Go Pro gratis terugsturen aan het einde van je huurperiode, zonder extra kosten of gedoe.
 • Geen verborgen kosten: Je betaalt alleen de maandelijkse of wekelijkse huurprijs, zonder borg, administratiekosten of rente.
 • Flexibele huurperiodes: Je kunt zelf bepalen hoe lang je een Go Pro wilt huren, van één maand tot 24 maanden. Je kunt ook op elk moment de huur opzeggen of verlengen, zonder boetes of contracten.
 • Scherpe huurprijzen: Je kunt een Go Pro huren voor een fractie van de aankoopprijs, waardoor je geld bespaart en meer keuze hebt.
 • Altijd de nieuwste tech: Je kunt altijd de nieuwste Go Pros huren bij Grover, zodat je nooit achterloopt op de technologie.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over Go Pro huren:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een SSL-versleuteling om je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen. Grover bewaart ook geen gegevens op de gehuurde apparaten. Je moet wel zelf zorgen dat je jouw gegevens wist van de Go Pro voordat je hem terugstuurt, om te voorkomen dat ze in verkeerde handen vallen.

Wat Als Ik De Go Pro Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de Go Pro beschadigt of gebruikssporen achterlaat, moet je dit melden aan Grover. Afhankelijk van de ernst van de schade of de gebruikssporen, kan Grover je een vergoeding vragen voor de reparatie of de waardevermindering. Je kunt ook een extra verzekering afsluiten bij Grover, die je dekt tegen schade of diefstal tot €500 per apparaat.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Go Pro Beëindigen?

Je kunt de huur van een Go Pro beëindigen door het apparaat terug te sturen aan Grover. Je moet dit doen uiterlijk op de laatste dag van je huurperiode. Je ontvangt een gratis retourlabel van Grover, waarmee je het apparaat kunt opsturen via een PostNL-punt. Zodra Grover het apparaat ontvangt en controleert, wordt je huurcontract beëindigd.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Go Pro Betalen?

Je kunt de huur van de Go Pro betalen met iDeal, PayPal, creditcard of automatische incasso. Je betaalt elke maand of elke week vooraf voor de volgende huurperiode. Je ontvangt een factuur per e-mail met de details van je betaling.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Go Pros Huren?

Grover is zo populair bij mensen die Go Pros huren, omdat Grover een van de beste platforms is voor het huren van tech en apparaten. Grover biedt je de volgende voordelen:

-Je hebt toegang tot de nieuwste tech, zonder veel geld uit te geven.
-Je hebt de flexibiliteit om te kiezen hoe lang je een apparaat wilt huren, en om de huur op elk moment op te zeggen of te verlengen.
-Je hebt de mogelijkheid om een apparaat over te nemen voor een klein bedrag, als je er verliefd op wordt.
-Je hebt de zekerheid dat je een apparaat huurt dat goed werkt, schoon is en verzekerd is.
-Je hebt de duurzaamheid dat je bijdraagt aan de circulaire economie, waarbij apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Is Go Pro Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, Go Pro huren is een duurzame keuze, omdat je zo minder impact hebt op het milieu. Door een Go Pro te huren, verminder je de vraag naar nieuwe productie, wat leidt tot minder grondstoffenverbruik, minder afval en minder CO2-uitstoot. Bovendien draag je bij aan de circulaire economie, waarbij apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid. Zo help je mee aan het behoud van onze planeet.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken