Select Page

Garmin Smartwatch Huren

Wil jij graag een Garmin smartwatch huren? Dat snappen we maar al te goed, het is namelijk een geweldige manier om toegang te krijgen tot de nieuwste tech zonder dat je er veel geld aan uit hoeft te geven.

In deze MEGA gids over smartwatches huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke smartwatches je kunt hurende kosten van smartwatch huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

garmin smartwatches huren

Wat Is Een Garmin Smartwatch?

Een Garmin smartwatch is een slim en digitaal horloge dat gemaakt is door het bedrijf Garmin en is vooral gericht op sporters en avonturiers, omdat het veel functies heeft om je activiteiten, prestaties, gezondheid en locatie te meten.

 • Een Garmin smartwatch kan verbonden worden met een smartphone of tablet, en kan je helpen om je conditie te verbeteren, je gezondheid te meten, je slaap te analyseren, je stressniveau te verlagen en meer.

Welke Garmin Smartwatches Zijn Het Beste Om Te Huren?

Er zijn veel verschillende smartwatches te huur, afhankelijk van je behoeften en voorkeuren. Op dit moment zijn dit de best verhuurde Garmin smartwatches:

 1. Garmin Venu 2, die een stijlvol ontwerp en een helder AMOLED-scherm heeft,
 2. Garmin Forerunner 265, die een geavanceerd horloge voor hardlopers is
 3. Garmin Instinct 2, die een robuust horloge voor buitensporten is.

Kun Je Garmin Smartwatches Huren?

Ja, je kunt Garmin smartwatches huren bij Grover, een online platform dat je de mogelijkheid biedt om de nieuwste apparaten te huren voor een laag maandbedrag.

Grover heeft een ruim aanbod aan Garmin smartwatches die je kunt huren voor 1, 3, 6 of 12+ maanden. Eerst meer onderzoek doen? Lees dan onze Grover review om alles te weten te komen,

Je kunt ook op elk moment je apparaat wisselen of upgraden, of het kopen na de huurperiode als je er verliefd op bent geworden.

Kun Je Ook Andere Merken Smartwatches Huren?

Ben je op zoek naar een ander merk? Dan is een Apple smartwatch huren wellicht een optie, ben je juist op zoek naar een wat sportiever model, dan kun je het beste kiezen voor een Huawei smartwatch huren of Fitbit smartwatch huren.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Garmin Smartwatch Huren?

Een Garmin smartwatch huren heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld: Je hoeft geen hoge aanschafprijs te betalen voor een Garmin smartwatch, maar betaalt alleen een fractie van de prijs per maand. Bovendien zijn de verzendkosten en de schadedekking tot 90% inbegrepen in de huurprijs.
 • Je bent flexibel: Je kunt zelf bepalen hoe lang je een Garmin smartwatch wilt huren, en je kunt altijd van gedachten veranderen. Je kunt je huurperiode verlengen, verkorten, pauzeren of beëindigen wanneer je wilt. Je kunt ook je apparaat ruilen voor een ander model of merk, of het kopen na de huurperiode als je er tevreden mee bent.
 • Je hebt altijd de nieuwste tech: Je kunt altijd de nieuwste modellen en functies van Garmin smartwatches uitproberen, zonder dat je vastzit aan een verouderd apparaat. Je kunt ook verschillende Garmin smartwatches testen om te zien welke het beste bij je past.
 • Je bent duurzaam bezig: Door een Garmin smartwatch te huren in plaats van te kopen, draag je bij aan een circulaire economie waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid. Zo verminder je de hoeveelheid elektronisch afval en de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparaten. 

Wat Zijn De Nadelen Van Garmin Smartwatches Huren?

Een Garmin smartwatch huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je bent niet de eigenaar: Als je een Garmin smartwatch huurt, ben je niet de eigenaar van het apparaat. Dat betekent dat je het apparaat moet terugsturen aan het einde van de huurperiode, tenzij je besluit om het te kopen. Je moet ook zorgvuldig omgaan met het apparaat en het in goede staat houden.
 • Je moet een kredietcheck doorstaan: Om een Garmin smartwatch te kunnen huren bij Grover, moet je een kredietcheck doorstaan om te bewijzen dat je in staat bent om de maandelijkse huur te betalen. Dit kan invloed hebben op je kredietscore en je mogelijkheden om in de toekomst leningen of hypotheken af te sluiten.
 • Je moet extra kosten betalen: Als je een Garmin smartwatch huurt bij Grover, moet je rekening houden met extra kosten die bovenop de huurprijs komen. Zo moet je bijvoorbeeld een borg betalen die gelijk is aan één maand huur, die je terugkrijgt als je het apparaat onbeschadigd terugstuurt. Ook moet je eventuele schade of verlies van het apparaat vergoeden als deze niet gedekt wordt door Grover Care.

Welke Garmin Smartwatches Kun Je Huren?

Bij Grover kun je verschillende Garmin smartwatches huren voor een voordelig maandbedrag. Je kunt kiezen uit de volgende modellen:

1. Garmin Venu 2S Smartwatch, 40mm

De Garmin Venu 2S is een stijlvolle en veelzijdige smartwatch met een helder AMOLED-scherm van 40mm. De Venu 2S heeft meer dan 25 sportprofielen, waaronder hardlopen, fietsen, zwemmen, yoga en golf.

 • Je kunt ook je gezondheid en welzijn bijhouden met functies zoals hartslagmeting, slaapanalyse, stressniveau, ademhaling, energieniveau en menstruatiecyclus.
 • De Venu 2S heeft ook een ingebouwde muziekspeler, Garmin Pay en smartphone meldingen.
 • De batterijduur is tot 10 dagen in smartwatch-modus en tot 7 uur in GPS-modus met muziek.

2. Garmin Venu 2 Smartwatch, 45mm

De Garmin Venu 2 is de grotere versie van de Venu 2S, met een scherm van 45mm.

 • De Venu 2 heeft dezelfde functies als de Venu 2S, maar met een langere batterijduur van tot 11 dagen in smartwatch-modus en tot 8 uur in GPS-modus met muziek.
 • De Venu 2 is ook iets zwaarder dan de Venu 2S, met een gewicht van 49 gram in plaats van 38,2 gram.

3. Garmin Venu 2 PLUS

De Garmin Venu 2 PLUS is de meest geavanceerde smartwatch van de Venu-serie, met een scherm van 45mm en een roestvrijstalen behuizing.

 • De Venu 2 PLUS heeft alle functies van de Venu 2, maar met extra voordelen zoals een draadloze oplader, een extra bandje, een premium abonnement op Spotify of Deezer en een jaar lang gratis toegang tot de Garmin Coach app.
 • De batterijduur is tot 12 dagen in smartwatch-modus en tot 9 uur in GPS-modus met muziek.

4. Garmin Vivomove Style

De Garmin Vivomove Style is een hybride smartwatch die het uiterlijk van een klassiek horloge combineert met de functionaliteit van een smartwatch.

 • De Vivomove Style heeft een analoog uurwerk met twee verborgen AMOLED-schermen die oplichten als je je pols draait of op het scherm tikt.
 • De Vivomove Style heeft functies zoals hartslagmeting, stappenteller, calorieënteller, slaapmonitor, stressmeter en smartphone meldingen.
 • De batterijduur is tot 5 dagen in smartwatch-modus en tot een week in horlogemodus.

5. Garmin Lily, 34.5mm

De Garmin Lily is een elegante en vrouwelijke smartwatch met een klein rond scherm van 34,5mm.

 • De Lily heeft een uniek patroon op de wijzerplaat dat verandert naargelang het licht.
 • De Lily heeft functies zoals hartslagmeting, slaapanalyse, stressniveau, ademhaling, energieniveau, menstruatiecyclus en smartphone meldingen. De batterijduur is tot 5 dagen in smartwatch-modus.

Wat Kost Een Garmin Smartwatch Huren?

De prijs van het huren van een Garmin smartwatch hangt af van het model dat je kiest en de duur van de huurperiode.

Bij Grover kun je kiezen uit vier huurperiodes: 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12+ maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt. Hieronder vind je een overzicht van de huurprijzen per model en per huurperiode:

ModelPrijs per maand
 1 maand
Garmin Venu 2S Smartwatch, 40mm€19.90
Garmin Venu 2 Smartwatch, 45mm€21.90
Garmin Venu 2 PLUS€29.90
Garmin Vivomove Style€14.90
Garmin Lily, 34.5mm€12.90

Hoe Werkt Een Garmin Smartwatch Huren Bij Grover?

Een Garmin smartwatch huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de Garmin smartwatch die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, model, prijs, kleur en functies. Als je je keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop “Huur nu”.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, kies de huurperiode die je wilt en ga akkoord met de algemene voorwaarden. Je moet ook een kredietcheck doorstaan om te bewijzen dat je in staat bent om de maandelijkse huur te betalen. Als je bestelling is goedgekeurd, ontvang je een bevestigingsmail met de details van je bestelling en de verwachte leverdatum.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Garmin Smartwatch

Je ontvangt je Garmin smartwatch binnen een paar dagen thuis of op het door jou gekozen afhaalpunt. Je kunt dan meteen genieten van je gehuurde apparaat en alle functies uitproberen. Je kunt ook gebruik maken van de Grover Care service, die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van de huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het kopen na huur. Als je het apparaat wilt terugsturen, kun je een gratis retourlabel aanvragen via de website of de app van Grover.

Je moet het apparaat in goede staat terugsturen, anders kun je extra kosten in rekening worden gebracht. Als je het apparaat wilt kopen na huur, kun je contact opnemen met de klantenservice van Grover om een aanbod te krijgen. Je kunt dan het resterende bedrag betalen en eigenaar worden van het apparaat.

Wat Zijn De Voordelen Van Garmin Smartwatch Huren Bij Grover?

Garmin smartwatch huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt je Garmin smartwatch gratis terugsturen naar Grover aan het einde van de huurperiode, zonder extra kosten of verplichtingen. Je hoeft alleen maar een retourlabel aan te vragen en het apparaat in te pakken en op te sturen.

2. Geen Verborgen Kosten

Bij Grover betaal je alleen een vast maandbedrag voor het huren van een Garmin smartwatch, zonder verborgen kosten of bijkomende kosten. De verzendkosten en de schadedekking tot 90% zijn inbegrepen in de huurprijs.

3. Flexibele Huurperiodes

Bij Grover kun je zelf bepalen hoe lang je een Garmin smartwatch wilt huren, van 1 maand tot 12+ maanden. Je kunt ook op elk moment je huurperiode verlengen, verkorten, pauzeren of beëindigen wanneer je wilt.

4. Scherpe Huurprijzen

Bij Grover kun je een Garmin smartwatch huren voor een fractie van de aanschafprijs, waardoor je geld bespaart en meer keuzevrijheid hebt. Je kunt ook profiteren van de nieuwste technologie en functies die Garmin smartwatches bieden, zonder dat je vastzit aan een verouderd apparaat.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Bij Grover kun je altijd de nieuwste modellen en updates van Garmin smartwatches uitproberen, zonder dat je elke keer een nieuw apparaat hoeft te kopen. Je kunt ook verschillende Garmin smartwatches testen om te zien welke het beste bij je past, en je apparaat wisselen of upgraden wanneer je wilt.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over het huren van een Garmin Smartwatch bij Grover:

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Garmin Smartwatch Beëindigen?

Als je de huur van een Garmin smartwatch wilt beëindigen, heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover, of je kunt het kopen na huur. Als je het apparaat wilt terugsturen naar Grover, moet je eerst inloggen op je account op de website of de app van Grover, en naar “Mijn abonnementen” gaan.

Daar kun je de huur van het apparaat opzeggen, en een gratis retourlabel aanvragen. Je moet het apparaat binnen 14 dagen na de opzegging terugsturen naar Grover, anders wordt de huur automatisch verlengd. Je moet het apparaat in goede staat terugsturen, anders kun je extra kosten in rekening worden gebracht.

Als je het apparaat wilt kopen na huur, kun je contact opnemen met de klantenservice van Grover via e-mail, telefoon of chat. Zij zullen je een aanbod doen voor de overnameprijs van het apparaat, die afhankelijk is van het model, de leeftijd en de staat van het apparaat.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Garmin Smartwatch Betalen?

Bij Grover kun je kiezen uit verschillende betalingsmethoden om de huur van de Garmin smartwatch te betalen. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of automatische incasso.

Je kunt ook kiezen voor Klarna, een dienst die je de mogelijkheid biedt om achteraf te betalen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Je moet wel eerst een kredietcheck doorstaan om te bewijzen dat je in staat bent om de maandelijkse huur te betalen. Je kunt ook op elk moment je betaalmethode wijzigen via je account op de website of de app van Grover.

Is Garmin Smartwatch Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, Garmin smartwatch huren is een duurzame keuze. Door een Garmin smartwatch te huren in plaats van te kopen, draag je bij aan een circulaire economie waarin apparaten worden hergebruikt in plaats van weggegooid.

Zo verminder je de hoeveelheid elektronisch afval en de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de productie van nieuwe apparaten. Bovendien verleng je de levensduur van de apparaten door ze te delen met andere gebruikers. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook grondstoffen en energie.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke informatie.

Grover gebruikt je gegevens alleen voor het verwerken van je bestelling, het versturen van je factuur, het communiceren met je over je huur en het verbeteren van de service.

Grover deelt je gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Je kunt ook altijd je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen via je account op de website of de app van Grover.

Als je een Garmin smartwatch huurt bij Grover, ben jij zelf verantwoordelijk voor het beheren en verwijderen van je gegevens op het apparaat.

Wat Als Ik De Garmin Smartwatch Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je een Garmin smartwatch huurt bij Grover, ben jij zelf aansprakelijk voor eventuele schade of verlies van het apparaat. Je moet daarom zorgvuldig omgaan met het apparaat en het in goede staat houden.

Als er toch iets misgaat, kun je gebruik maken van de Grover Care service, die tot 90% van de reparatiekosten dekt in geval van schade. Je moet wel eerst een schademelding doen via de website of de app van Grover, en een foto en een beschrijving van de schade meesturen.

Grover beoordeelt dan of de schade gedekt wordt door Grover Care, en hoeveel je eventueel zelf moet bijdragen. Als je het apparaat terugstuurt naar Grover, moet je ervoor zorgen dat het apparaat schoon en compleet is, inclusief alle accessoires en originele verpakking.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken