Select Page

Gaming Laptop Huren

Een gaming laptop huren is een manier om een krachtige en draagbare computer te gebruiken om videospellen te spelen zonder deze te hoeven kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag, beschikt over flexibele voorwaarden en kunt kiezen uit een groot assortiment.

In deze MEGA gids over gaming laptops huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke game laptops je kunt hurende kosten van gaming laptop huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

36,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

gaming laptop huren

Wat Is Een Gaming Laptop?

Een gaming laptop is een elektronisch apparaat dat speciaal ontworpen is om videospellen te spelen. Een gaming laptop heeft meestal een krachtige processor, een grote hoeveelheid geheugen, een snelle grafische kaart, een hoge resolutie scherm, een toetsenbord met achtergrondverlichting, een goede geluidskwaliteit en een lange batterijduur.

 1. Gaming laptops kunnen ook andere functies hebben, zoals een webcam, een microfoon, een touchpad, een vingerafdrukscanner en meer.
 2. Een gaming laptop kan verschillende soorten games draaien, van casual tot hardcore, van online tot offline, van indie tot AAA.

Kun Je Game Laptops Huren?

Ja, je kunt game laptops huren bij een verhuurbedrijf zoals Grover. Indien je deze dienstverlener nog niet kent, Grover is een online platform waar je verschillende soorten tech apparatuur kunt huren, waaronder game laptops.

 1. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van game laptops van verschillende merken, modellen en specificaties.
 2. Je kunt ook accessoires huren, zoals muizen, headsets en controllers. Je kunt de game laptop huren voor een minimale periode van één maand en een maximale periode van 24 maanden.
 3. Je kunt ook op elk moment wisselen van game laptop of je huurperiode verlengen of verkorten.
HuurobjectKostenTermijnBekijk direct
Apple MacBook Pro 16 € 99,9012 maandenBekijk
MSI Creator M16 € 54,9012 maandenBekijk
Lenovo ThinkPad E14 € 49,9012 maandenBekijk
HP 15S-FQ5390ND € 37,9012 maandenBekijk

Welke Merken Game Laptops Kun Je Huren?

Op dit moment zijn in Nederland de bekende merken het meest populair bij gaming laptop verhuur, denk daarbij aan ASUS Gaming Laptop huren of kies voor een HP Game Laptops huren, over het algemeen heb je bij deze merken de meest ruime keuze, en is de prijs/kwaliteit dik in orde.

Naast deze bekende merken, zijn er nog veel meer verschillende merken laptops te huur. Bij Grover kun je bijvoorbeeld ook een game laptop huren van:

Wat Zijn De Voordelen Van Een Game Laptop Huren?

Een game laptop huren heeft veel voordelen, zoals:

1. Geld besparen

Je kunt geld besparen door een game laptop te huren in plaats van te kopen. Een nieuwe game laptop kan al snel duizenden euro’s kosten, en dan heb je nog niet eens de games en accessoires erbij gerekend.

Door een game laptop te huren betaal je alleen het maandbedrag dat op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor verzending, installatie of service. Je kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen die Grover regelmatig aanbiedt.

2. Ruimte besparen

Je kunt ruimte besparen door een game laptop te huren in plaats van te kopen. Een game laptop neemt best wel wat ruimte in beslag in je huis, vooral als je meerdere game laptops hebt of wilt hebben. Door een game laptop te huren hoef je geen dure apparaten te kopen en op te slaan. Je kunt de game laptop gewoon terugsturen naar Grover als je hem niet meer wilt gebruiken of als je wilt wisselen van apparaat.

3. Altijd de nieuwste tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en meest geavanceerde game laptops op de markt. Je kunt de nieuwste functies, apps en updates uitproberen zonder te hoeven wachten of investeren. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van game laptop als er een nieuw model uitkomt.

Wat Zijn De Nadelen Van Een Gaming Laptop Huren?

Een gaming laptop huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

1. Geen eigendom

Je bent geen eigenaar van de gaming laptop die je huurt. Dat betekent dat je hem moet terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode of als je hem niet meer wilt gebruiken. Je kunt de gaming laptop wel kopen voor een restwaarde, maar die hangt af van de huurperiode en de staat van het apparaat. Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover.

2. Mogelijke schadekosten

Als je de gaming laptop beschadigt of gebruikssporen achterlaat, moet je mogelijk schadekosten betalen aan Grover. Grover begrijpt dat ongelukken kunnen gebeuren en dat apparaten na verloop van tijd slijten.

Daarom biedt Grover een verzekeringsoptie aan die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk. Je hoeft alleen 10% van de schadekosten te betalen, met een minimum van €25 en een maximum van €250 per schadegeval.

Als je geen verzekering hebt gekozen, moet je de volledige schadekosten betalen, die afhangen van de ernst en de reparatiekosten van de schade.

3. Beperkte keuze

Je hebt een beperkte keuze aan gaming laptops die je kunt huren bij Grover. Grover heeft niet alle soorten gaming laptops, games en accessoires beschikbaar. Je kunt alleen kiezen uit de producten die op de website staan vermeld. Ook kan het voorkomen dat sommige producten uitverkocht zijn of niet leverbaar zijn in jouw regio.

Welke Gaming Laptops Kun Je Huren?

Je kunt verschillende gaming laptops huren bij Grover, zoals:

1. Acer Nitro 16 Game Laptop

De Acer Nitro 16 is een krachtige en betaalbare gaming laptop die geschikt is voor 1080p gaming. Het heeft een Intel Core i5-10300H processor, 8GB RAM, een NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti grafische kaart, een 512GB SSD en een 16-inch Full HD IPS-scherm.

 • Je kunt genieten van snelle prestaties, vloeiende beelden, een lange batterijduur en een stijlvol ontwerp.
 • Je kunt ook gebruik maken van de Acer NitroSense software om je systeem te optimaliseren en te personaliseren.

2. MSI Thin GF63 Gamer Laptop

De MSI Thin GF63 is een slanke en lichte gaming laptop die geschikt is voor 1080p gaming. Het heeft een Intel Core i7-10750H processor, 16GB RAM, een NVIDIA GeForce GTX 1650 Max-Q grafische kaart, een 512GB SSD en een 15.6-inch Full HD IPS-scherm.

 • Je kunt genieten van hoge prestaties, heldere beelden, een lange batterijduur en een elegant ontwerp.
 • Je kunt ook gebruik maken van de MSI Dragon Center software om je systeem te beheren en te verbeteren.

3. ASUS ROG Zephyrus G16 Gaming Laptop

De ASUS ROG Zephyrus G16 is een krachtige en draagbare gaming laptop die geschikt is voor 1440p gaming. Het heeft een AMD Ryzen 9 5900HS processor, 32GB RAM, een NVIDIA GeForce RTX 3070 grafische kaart, een 1TB SSD en een 16-inch WQHD IPS-scherm met 165Hz verversingssnelheid.

 • Je kunt genieten van superieure prestaties, prachtige graphics, ray tracing, snelle laadtijden en een uniek ontwerp met een AniMe Matrix LED-display op de klep.
 • Je kunt ook gebruik maken van de ASUS Armoury Crate software om je systeem te configureren en te optimaliseren.

4. Razer Blade 16 Game Laptop

De Razer Blade 16 is een premium en compacte gaming laptop die geschikt is voor 4K gaming. Het heeft een Intel Core i9-11900H processor, 32GB RAM, een NVIDIA GeForce RTX 3080 grafische kaart, een 1TB SSD en een 16-inch UHD OLED-touchscreen met HDR400-ondersteuning.

 • Je kunt genieten van ongeëvenaarde prestaties, verbluffende graphics, ray tracing, snelle laadtijden en een luxe ontwerp met een aluminium behuizing en een RGB-verlicht toetsenbord.
 • Je kunt ook gebruik maken van de Razer Synapse software om je systeem te personaliseren en te verbeteren.

5. HP OMEN 15-EN1274NG Gamer Laptop

De HP OMEN 15-EN1274NG is een veelzijdige en betaalbare gaming laptop die geschikt is voor 1080p gaming. Het heeft een AMD Ryzen 7 5800H processor, 16GB RAM, een NVIDIA GeForce RTX 3060 grafische kaart, een 512GB SSD en een 15.6-inch Full HD IPS-scherm met 144Hz verversingssnelheid.

 • Je kunt genieten van goede prestaties, mooie graphics, snelle laadtijden en een sportief ontwerp met een rode verlichting op het toetsenbord.
 • Je kunt ook gebruik maken van de HP OMEN Gaming Hub software om je systeem te monitoren en te tunen.

Wat Kost Een Gaming Laptop Huren?

Een gaming laptop huren bij Grover kost afhankelijk van de gaming laptop en de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt. Hier zijn de huurprijzen die Grover aanbiedt voor de verschillende game laptops:

Wat Kost Een Acer Nitro 16 Huren?

In Nederland kun je een Acer Nitro 16 gaming laptop huren bij Grover voor slechts 77,90 € per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending.

 • De Acer Nitro 16 heeft een 16-inch WQXGA scherm met een verversingssnelheid van 165 Hz, een AMD Ryzen™ 7 7735HS processor, 16 GB RAM, een 1 TB SSD en een NVIDIA® GeForce® RTX 4070 grafische kaart. Het is een krachtige en draagbare laptop die elk spel aankan.

Wat Kost Een MSI Thin GF63 Huren?

In Nederland kun je een MSI Thin GF63 gaming laptop huren bij Grover voor slechts 44,90 € per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending.

 • De MSI Thin GF63 heeft een 15.6-inch FHD scherm met een verversingssnelheid van 144 Hz, een Intel® Core™ i5-12450H processor, 16 GB RAM, een 512 GB SSD en een NVIDIA® GeForce® RTX 4050 grafische kaart. Het is een slanke en lichte laptop die geweldige prestaties en batterijduur biedt.

Wat Kost Een ASUS ROG Zephyrus G16 Huren?

In Nederland kun je een ASUS ROG Zephyrus G16 gaming laptop huren bij Grover voor slechts 99,90 € per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending.

 • De ASUS ROG Zephyrus G16 heeft een 16-inch WQXGA scherm met een verversingssnelheid van 240 Hz, een Intel® Core™ i7-12700H processor, 16 GB RAM, een 512 GB SSD en een NVIDIA® GeForce® RTX 4060 grafische kaart. Het is een prachtige en krachtige laptop die beschikt over een aanpasbaar AniMe Matrix LED display op de klep.

Wat Kost Een Razer Blade 16 Huren?

In Nederland kun je een Razer Blade 16 gaming laptop huren bij Grover voor slechts 199,90 € per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending.

 • De Razer Blade 16 heeft een 16-inch QHD scherm met een verversingssnelheid van 144 Hz, een Intel® Core™ i9-13950HX processor, 32 GB RAM, een 1 TB SSD en een NVIDIA® GeForce® RTX 4080 grafische kaart. Het is een premium en krachtige laptop die geweldige prestaties en design biedt.

Wat Kost Een HP OMEN 15-EN1274NG Huren?

In Nederland kun je een HP OMEN 15-EN1274NG gaming laptop huren bij Grover voor slechts 89,90 € per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending.

 • De HP OMEN 15-EN1274NG heeft een 15.6-inch FHD scherm met een verversingssnelheid van 144 Hz, een AMD Ryzen™ 7 5800H processor, 16 GB RAM, een 512 GB SSD en een NVIDIA® GeForce® RTX 3060 grafische kaart. Het is een snelle en betrouwbare laptop die je een geweldige game-ervaring geeft.

Hoe Werkt Een Gamer Laptop Huren Bij Grover?

Het huren van een gaming laptop bij Grover is heel eenvoudig en voordelig. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en bekijk het aanbod van gaming laptops. Je kunt filteren op merk, prijs, specificaties en beschikbaarheid. Kies de gaming laptop die het beste bij je past en klik op ‘Huur nu’.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je gegevens in en kies de huurperiode die je wilt. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6, 12 of 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt.

Je kunt ook kiezen voor de optie ‘Koop na huur’ als je de gaming laptop na de huurperiode wilt overnemen.

Voeg vervolgens de schadedekking toe die je wilt. Je kunt kiezen uit 50%, 70% of 90% schadedekking. Hoe hoger de schadedekking, hoe minder je hoeft te betalen als er iets misgaat met je apparaat.

Ga dan verder naar de betaling en kies de betaalmethode die je wilt. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, creditcard of Klarna.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Gaming Laptop

Na het plaatsen van je bestelling wordt je gaming laptop zo snel mogelijk naar je toe gestuurd. Je kunt de verzendstatus volgen via de track & trace link die je per e-mail ontvangt.

Zodra je je gaming laptop ontvangt, kun je hem meteen gebruiken en genieten van je favoriete games. Je hebt ook toegang tot de Grover Care service, waar je terecht kunt voor vragen, problemen of tips over je apparaat.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover of het overnemen.

Als je het apparaat wilt terugsturen, hoef je alleen maar de retourlabel te printen die je per e-mail ontvangt en het apparaat in de originele verpakking te doen. Stuur het dan gratis terug naar Grover via een PostNL-punt bij jou in de buurt.

Als je het apparaat wilt overnemen, hoef je alleen maar het restbedrag te betalen dat op je account staat. Dit bedrag is afhankelijk van de huurperiode en de schadedekking die je hebt gekozen. Na het betalen van het restbedrag is het apparaat helemaal van jou.

Wat Zijn De Voordelen Van Game Laptop Huren Bij Grover?

Het huren van een gaming laptop bij Grover heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen of leasen van een gaming laptop (Eerst meer weten? Lees dan onze Grover beoordeling). Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Gratis Terugsturen

Als je niet meer tevreden bent met je gehuurde gaming laptop, kun je hem gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode. Je zit dus niet vast aan een langdurig contract of een hoge afschrijving.

2. Geen Verborgen Kosten

Als je een gaming laptop huurt bij Grover, betaal je alleen de maandelijkse huurprijs en de schadedekking die je kiest. Er zijn geen verborgen kosten, zoals rente, borg, administratiekosten of verzendkosten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

3. Flexibele Huurperiodes

Als je een gaming laptop huurt bij Grover, kun je zelf bepalen hoe lang je hem wilt huren. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6, 12 of 24 maanden. Je kunt ook je huurperiode verlengen of verkorten als je dat wilt. Je hebt dus altijd de vrijheid om te wisselen van apparaat of om te stoppen met huren.

4. Scherpe Huurprijzen

Als je een gaming laptop huurt bij Grover, profiteer je van scherpe huurprijzen die veel lager zijn dan de aanschafprijs van een nieuwe gaming laptop.

Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Bovendien kun je ook gebruik maken van de optie ‘Koop na huur’ als je de gaming laptop na de huurperiode wilt overnemen voor een aantrekkelijk restbedrag.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Als je een gaming laptop huurt bij Grover, heb je altijd toegang tot de nieuwste technologie en de beste specificaties.

Je kunt kiezen uit een breed assortiment van gaming laptops van topmerken zoals Acer, MSI, ASUS, Razer en HP. Je kunt ook gemakkelijk upgraden naar een nieuwere of betere gaming laptop als er een nieuwe versie uitkomt.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over het huren van een Gamer Laptop bij Grover:

Is Gaming Laptop Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, gamer laptop huren is een duurzame keuze, omdat je zo bijdraagt aan een circulaire economie waarin producten worden hergebruikt en gerecycled in plaats van weggegooid.

Door een gaming laptop te huren bij Grover, verminder je de vraag naar nieuwe productie en dus ook de uitstoot van broeikasgassen en het verbruik van grondstoffen.

Bovendien zorg je ervoor dat de gaming laptop niet ongebruikt in een lade ligt of op een vuilnisbelt belandt, maar dat hij wordt gedeeld met andere mensen die er plezier van hebben. Zo geef je de gaming laptop een tweede leven en bespaar je het milieu.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Game Laptop Huren?

Grover is zo populair bij mensen die game laptop huren omdat Grover een uniek en innovatief concept biedt dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere opties. Denk bijvoorbeeld aan het brede assortiment, je kunt zonder gedoe een Desktop PC huren, of zelfs kiezen voor een All In One PC huren.

Grover maakt het mogelijk om de nieuwste technologie te gebruiken zonder hoge investeringen of langdurige verplichtingen. Grover geeft je de flexibiliteit om te wisselen van apparaat of te stoppen met huren wanneer je wilt.

Grover biedt ook scherpe huurprijzen en schadedekking die je geld besparen en beschermen tegen ongelukken. Grover is ook een duurzame keuze, omdat Grover de levensduur van de apparaten verlengt en verspilling voorkomt.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Gamer Laptop Betalen?

Je kunt de huur van de game laptop betalen met verschillende betaalmethoden.

Je kunt kiezen uit iDEAL, PayPal, creditcard of Klarna. iDEAL is een online betaalsysteem dat gekoppeld is aan je bankrekening.

PayPal is een online betaalservice waarmee je geld kunt overmaken en ontvangen via je e-mailadres. De Creditcard is een betaalkaart waarmee je aankopen kunt doen op krediet.

Klarna is een betaaloplossing waarmee je achteraf kunt betalen in termijnen of in één keer. Je kunt de betaalmethode kiezen die het beste bij je past en die het meest veilig en gemakkelijk voor je is.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Gaming Laptop Beëindigen?

Als je de huur van een gaming laptop wilt beëindigen, kun je dat eenvoudig doen via je online account bij Grover. Je kunt inloggen op je account en naar ‘Mijn abonnementen’ gaan.

Daar kun je zien welke apparaten je hebt gehuurd en wanneer ze aflopen. Je kunt ook de optie ‘Huur beëindigen’ selecteren voor het apparaat dat je wilt terugsturen. Je krijgt dan een e-mail met de retourlabel die je moet printen en op de verpakking moet plakken.

Je kunt het apparaat dan gratis terugsturen naar Grover via een PostNL-punt bij jou in de buurt. Je kunt de huur van een gaming laptop beëindigen tot 30 dagen voor het einde van je huurperiode. Als je eerder wilt stoppen met huren, moet je wel de resterende maanden betalen.

Wat Als Ik De Game Laptop Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de game laptop beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover biedt schadedekking aan voor alle gehuurde apparaten.

Je kunt kiezen uit 50%, 70% of 90% schadedekking. Hoe hoger de schadedekking, hoe minder je hoeft te betalen als er iets misgaat met je apparaat.

Als er sprake is van schade of gebruikssporen, zal Grover de reparatiekosten in rekening brengen volgens het percentage dat je hebt gekozen.

Bijvoorbeeld, als je 90% schadedekking hebt gekozen en de reparatiekosten zijn 100 €, hoef je maar 10 € te betalen. Als de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van het apparaat, hoef je alleen maar het verschil te betalen tussen de waarde van het apparaat en het restbedrag dat op je account staat.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke en financiële gegevens. Grover gebruikt alleen gecertificeerde betaalproviders en versleutelde verbindingen om je betalingen te verwerken.

Grover bewaart ook geen gegevens op de gehuurde apparaten. Als je het apparaat terugstuurt naar Grover, wordt het apparaat volledig gewist en opnieuw geïnstalleerd voordat het aan een andere klant wordt verhuurd.

Je kunt ook zelf je gegevens verwijderen voordat je het apparaat terugstuurt door het apparaat te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken