Select Page

Draadloze Speakers Huren

Draadloze speakers zijn speakers die geen kabels nodig hebben om verbinding te maken met een geluidsbron, zoals een smartphone, tablet, laptop of tv. Ze werken meestal via Bluetooth, Wi-Fi of NFC-technologie. Draadloze speakers huren is een manier om te genieten van hoogwaardig geluid zonder dat je veel geld hoeft uit te geven aan het kopen van een speaker. Je kunt draadloze speakers huren voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een maand, een kwartaal of een jaar, en ze terugsturen als je ze niet meer nodig hebt. Zo kun je altijd de nieuwste en beste draadloze speakers uitproberen zonder dat je vastzit aan een langdurig contract of hoge aanschafkosten.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

draadloze speakers huren

Wat Zijn Draadloze Speakers?

Draadloze speakers zijn speakers die geen kabels nodig hebben om verbinding te maken met een geluidsbron, zoals een smartphone, tablet, laptop of tv. Ze werken meestal via Bluetooth, Wi-Fi of NFC-technologie. Bluetooth-speakers zijn de meest voorkomende soort draadloze speakers. Ze kunnen eenvoudig worden gekoppeld met elk apparaat dat Bluetooth ondersteunt, zoals je telefoon of laptop. Wi-Fi-speakers zijn draadloze speakers die verbinding maken met je thuisnetwerk of internet. Ze kunnen worden bediend via een app op je smartphone of tablet, of via spraakassistenten zoals Google Assistant of Alexa. NFC-speakers zijn draadloze speakers die gebruik maken van near-field communication (NFC) om verbinding te maken met je apparaat. Je hoeft alleen maar je apparaat dicht bij de speaker te houden om hem te activeren.

Kun Je Draadloze Speakers Huren?

Ja, je kunt draadloze speakers huren bij verschillende aanbieders, zoals Grover, Skala of Rentio. Deze aanbieders bieden je de mogelijkheid om draadloze speakers te huren voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld een maand, een kwartaal of een jaar, en ze terug te sturen als je ze niet meer nodig hebt. Zo kun je altijd de nieuwste en beste draadloze speakers uitproberen zonder dat je vastzit aan een langdurig contract of hoge aanschafkosten.

Wat Zijn De Voordelen Van Draadloze Speakers Huren?

Draadloze speakers huren heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Je bespaart geld: Draadloze speakers kunnen vrij duur zijn om te kopen, vooral als je gaat voor de premium merken en modellen. Door draadloze speakers te huren betaal je alleen voor de tijd dat je ze gebruikt, en niet voor de volledige waarde van het product. Bovendien hoef je geen extra kosten te maken voor onderhoud, reparatie of verzekering.
  • Je hebt meer keuze: Door draadloze speakers te huren kun je kiezen uit een breed assortiment van merken en modellen, die regelmatig worden vernieuwd en geüpdatet. Zo kun je altijd de draadloze speaker vinden die het beste past bij jouw smaak, stijl en behoeften.
  • Je bent flexibel: Door draadloze speakers te huren zit je niet vast aan een langdurig contract of een verplichting om het product te houden. Je kunt de draadloze speaker terugsturen wanneer je wilt, of hem omruilen voor een ander model als je toe bent aan iets nieuws. Je kunt ook de huurperiode verlengen of verkorten naar gelang je wensen.
  • Je bent duurzaam: Door draadloze speakers te huren draag je bij aan een circulaire economie, waarin producten worden hergebruikt en gerecycled in plaats van weggegooid. Zo verminder je de hoeveelheid afval en de impact op het milieu.

Wat Zijn De Nadelen Van Een Draadloze Speakers Huren?

Draadloze speakers huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

  • Je betaalt rente: Draadloze speakers huren is niet gratis. Je betaalt een maandelijks bedrag aan de verhuurder, dat meestal hoger is dan de afschrijving van het product. Dit betekent dat je op de lange termijn meer betaalt dan als je de draadloze speaker zou kopen.
  • Je bent verantwoordelijk: Draadloze speakers huren betekent dat je zorgvuldig moet omgaan met het product. Je bent verantwoordelijk voor eventuele schade, verlies of diefstal van de draadloze speaker. Als je de draadloze speaker beschadigt of gebruiktsporen achterlaat, kan de verhuurder je extra kosten in rekening brengen.
  • Je hebt minder vrijheid: Draadloze speakers huren betekent dat je gebonden bent aan de voorwaarden van de verhuurder. Je moet de draadloze speaker terugsturen aan het einde van de huurperiode, of eerder als je de huur wilt opzeggen. Je kunt de draadloze speaker niet aanpassen, verkopen of weggeven.

Welke Draadloze Speakers Kun Je Huren?

Er zijn veel verschillende soorten draadloze speakers die je kunt huren, afhankelijk van je voorkeuren en behoeften. Sommige draadloze speakers zijn geschikt voor binnen, andere voor buiten. Sommige draadloze speakers zijn klein en draagbaar, andere zijn groot en krachtig. Sommige draadloze speakers hebben extra functies, zoals verlichting, waterbestendigheid of microfoons. Hieronder vind je een overzicht van vijf populaire draadloze speakers die je kunt huren bij Grover, een van de grootste aanbieders van tech en apparaten huren in Nederland.

1. Sony SRS-XP500

De Sony SRS-XP500 is een draadloze speaker die ontworpen is voor feestjes. Hij heeft een krachtig geluid, een lange batterijduur en een ingebouwde verlichting die reageert op de muziek. Je kunt de speaker gemakkelijk verbinden met je smartphone via Bluetooth of NFC, of met andere speakers via Party Connect. De speaker is ook waterbestendig en stofdicht, dus je kunt hem zowel binnen als buiten gebruiken. De Sony SRS-XP500 heeft ook een microfooningang, zodat je kunt zingen of spreken over de muziek.

2. Bowers & Wilkins Zeppelin

De Bowers & Wilkins Zeppelin is een draadloze speaker die bekend staat om zijn iconische design en zijn superieure geluidskwaliteit. Hij heeft een unieke vorm die lijkt op een zeppelin, en een aluminium behuizing die trillingen minimaliseert. De speaker heeft vijf drivers die elk een eigen versterker hebben, waardoor hij een rijk en gebalanceerd geluid produceert. Je kunt de speaker verbinden met je smartphone of tablet via Bluetooth, Wi-Fi of AirPlay 2, of met je tv via HDMI. De Bowers & Wilkins Zeppelin heeft ook een app waarmee je de instellingen kunt aanpassen en toegang hebt tot streamingdiensten zoals Spotify of Tidal.

3. Devialet Phantom II

De Devialet Phantom II is een draadloze speaker die bekend staat om zijn innovatieve technologie en zijn indrukwekkende prestaties. Hij heeft een bolvormig design dat lijkt op een spook, en een glanzende afwerking die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. De speaker heeft twee woofers die tegenover elkaar staan, waardoor hij een krachtige bas kan leveren zonder vervorming. De speaker heeft ook een tweeter die een helder en gedetailleerd geluid produceert. Je kunt de speaker verbinden met je smartphone of tablet via Bluetooth, Wi-Fi of AirPlay 2, of met andere speakers via Devialet Network. De Devialet Phantom II heeft ook een app waarmee je de instellingen kunt aanpassen en toegang hebt tot streamingdiensten zoals Deezer of Qobuz.

4. Sony SRS-XG500

De Sony SRS-XG500 is een draadloze speaker die ontworpen is voor buiten. Hij heeft een robuust en waterbestendig design, en een handvat om hem makkelijk mee te nemen. Hij heeft een krachtig geluid, een lange batterijduur en een ingebouwde verlichting die reageert op de muziek. Je kunt de speaker gemakkelijk verbinden met je smartphone via Bluetooth of NFC, of met andere speakers via Party Connect. De speaker heeft ook een USB-poort om je apparaten op te laden, en een microfooningang om te zingen of te spreken over de muziek.

5. JBL Party Box Encore

De JBL Party Box Encore is een draadloze speaker die ontworpen is voor feestjes. Hij heeft een groot en kleurrijk design, en een standaard om hem op een statief te plaatsen. Hij heeft een krachtig geluid, een lange batterijduur en een ingebouwde verlichting die reageert op de muziek. Je kunt de speaker gemakkelijk verbinden met je smartphone via Bluetooth of AUX, of met andere speakers via TWS of RCA. De speaker heeft ook twee microfooningangen en een gitaaringang om te zingen of te spelen over de muziek.

Wat Kost Draadloze Speakers Huren?

Draadloze speakers huren kost verschillend per aanbieder, per model en per huurperiode. Bij Grover kun je draadloze speakers huren voor een maand, een kwartaal, een halfjaar of een jaar, met de mogelijkheid om de huurperiode te verlengen of te verkorten. Hieronder vind je een overzicht van de huurprijzen van de vijf draadloze speakers die we eerder hebben besproken bij Grover.

Model1 Maand3 Maanden6 Maanden12 Maanden
Sony SRS-XP500€ 29,90€ 24,90€ 19,90€ 14,90
Bowers & Wilkins Zeppelin€ 49,90€ 39,90€ 29,90€ 19,90
Devialet Phantom II€ 99,90€ 79,90€ 59,90€ 39,90
Sony SRS-XG500€ 34,90€ 29,90€ 24,90€ 19,90
JBL Party Box Encore€ 39,90€ 34,90€ 29,90€ 24,90

Hoe Werkt Een Draadloze Speakers Huren Bij Grover?

Een draadloze speakers huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de draadloze speaker die je wilt huren. Je kunt filteren op merk, prijs, functies en beoordelingen. Als je je keuze hebt gemaakt, klik dan op de knop “Huur nu” om naar de volgende stap te gaan.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies vervolgens de huurperiode die je wilt, van een maand tot een jaar. Je kunt ook kiezen voor een verzekeringsoptie om je apparaat te beschermen tegen schade of diefstal. Bekijk dan je bestelling en bevestig deze met een betalingsmethode naar keuze, zoals iDEAL, PayPal of creditcard.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Draadloze Speakers

Wacht tot je apparaat wordt bezorgd door een koerier of haal het op bij een afhaalpunt bij jou in de buurt. Je kunt je apparaat volgen via een track & trace code die je per e-mail ontvangt. Zodra je je apparaat hebt ontvangen, kun je het meteen gebruiken en genieten van het geluid. Je kunt ook de Grover-app downloaden om je huur te beheren en toegang te krijgen tot exclusieve aanbiedingen en tips.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode kun je beslissen wat je wilt doen met je apparaat. Je kunt het terugsturen naar Grover met een gratis retourlabel dat je per e-mail ontvangt. Je kunt ook de huur verlengen of verkorten als je dat wilt. Of je kunt het apparaat kopen na huur, als je er zo verliefd op bent geworden dat je het niet meer wilt missen. Je betaalt dan alleen het verschil tussen de huurprijs en de aankoopprijs.

Wat Zijn De Voordelen Van Draadloze Speakers Huren Bij Grover?

Draadloze speakers huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt je apparaat gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode, of eerder als je dat wilt. Je hoeft geen verzendkosten te betalen, want Grover zorgt voor een gratis retourlabel dat je per e-mail ontvangt. Je hoeft alleen maar het apparaat in de originele verpakking te doen, het label erop te plakken en het af te geven bij een postkantoor of een pakketpunt.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen voor de tijd dat je het apparaat gebruikt, en niet voor de volledige waarde van het product. De huurprijs is inclusief BTW en servicekosten, dus er zijn geen verborgen kosten of extra toeslagen. Je weet precies wat je betaalt voordat je bestelt, en je kunt altijd de huurprijs zien in de Grover-app.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je het apparaat wilt huren, van een maand tot een jaar. Je kunt ook de huurperiode verlengen of verkorten naar gelang je wensen. Je kunt dit eenvoudig doen via de Grover-app of door contact op te nemen met de klantenservice van Grover. Zo heb je altijd de controle over je huur.

4. Scherpe Huurprijzen

Je betaalt een scherpe huurprijs voor het apparaat dat je wilt huren, die meestal lager is dan de afschrijving van het product. Je kunt ook profiteren van kortingen als je voor een langere periode huurt, of als je meerdere apparaten tegelijk huurt. Bovendien kun je gebruik maken van speciale aanbiedingen en acties die Grover regelmatig organiseert.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en beste tech die er is, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven aan het kopen van een apparaat. Grover heeft een breed assortiment van merken en modellen, die regelmatig worden vernieuwd en geüpdatet. Zo kun je altijd de draadloze speaker vinden die het beste past bij jouw smaak, stijl en behoeften.

Meest Gestelde Vragen

Heb je nog vragen over draadloze speakers huren bij Grover? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover gebruikt een beveiligde verbinding om je persoonlijke en financiële gegevens te beschermen. Grover slaat je gegevens ook niet langer op dan nodig is voor de huur. Als je je apparaat terugstuurt, zorgt Grover ervoor dat alle gegevens die je erop hebt gezet worden gewist. Je kunt ook zelf je apparaat resetten voordat je het terugstuurt, om er zeker van te zijn dat er niets achterblijft.

Wat Als Ik De Draadloze Speakers Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de draadloze speakers beschadigt of gebruikssporen achterlaat, kan Grover je extra kosten in rekening brengen. De hoogte van deze kosten hangt af van de ernst en de aard van de schade of de gebruikssporen. Je kunt deze kosten vermijden of verminderen door een verzekeringsoptie te kiezen bij het bestellen van je apparaat. Deze optie dekt de meeste gevallen van schade of gebruikssporen, behalve als ze het gevolg zijn van opzet, nalatigheid of diefstal.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Draadloze Speakers Beëindigen?

Je kunt de huur van een draadloze speakers beëindigen door het apparaat terug te sturen naar Grover aan het einde van je huurperiode, of eerder als je dat wilt. Je hoeft alleen maar het apparaat in de originele verpakking te doen, het gratis retourlabel erop te plakken en het af te geven bij een postkantoor of een pakketpunt. Je kunt ook de huur verlengen of verkorten via de Grover-app of door contact op te nemen met de klantenservice van Grover.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Draadloze Speakers Betalen?

Je kunt de huur van de draadloze speakers betalen met een betalingsmethode naar keuze, zoals iDEAL, PayPal of creditcard. Je betaalt elke maand vooraf voor de volgende maand. Je kunt ook kiezen voor automatische incasso, zodat je niet elke keer handmatig hoeft te betalen. Je kunt je betalingsmethode altijd wijzigen via de Grover-app of door contact op te nemen met de klantenservice van Grover.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Draadloze Speakers Huren?

Grover is zo populair bij mensen die draadloze speakers huren omdat het een makkelijke, voordelige en duurzame manier is om te genieten van hoogwaardig geluid zonder dat je veel geld hoeft uit te geven aan het kopen van een speaker. Grover biedt je de mogelijkheid om draadloze speakers te huren voor een bepaalde periode, en ze terug te sturen als je ze niet meer nodig hebt. Zo kun je altijd de nieuwste en beste draadloze speakers uitproberen zonder dat je vastzit aan een langdurig contract of hoge aanschafkosten. Bovendien draag je bij aan een circulaire economie, waarin producten worden hergebruikt en gerecycled in plaats van weggegooid.

Is Een Draadloze Speakers Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, een draadloze speakers huren is een duurzame keuze, omdat je zo bijdraagt aan een circulaire economie, waarin producten worden hergebruikt en gerecycled in plaats van weggegooid. Zo verminder je de hoeveelheid afval en de impact op het milieu. Bovendien zorgt Grover ervoor dat alle apparaten die worden teruggezonden worden gecontroleerd, gerepareerd en schoongemaakt, zodat ze weer klaar zijn voor een nieuwe huurder. Grover werkt ook samen met verschillende organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid, zoals de Plastic Bank, de Climate Neutral Group en de Fairphone Foundation.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken