Select Page

DJI Osmo Huren

Een DJI Osmo huren is een geweldige manier om te genieten van de voordelen van een professionele stabilisator voor je smartphone of camera, zonder dat je er veel geld aan hoeft uit te geven. In dit artikel leggen we je uit wat een DJI Osmo is, welke modellen je kunt huren, wat het kost, hoe het werkt en wat de voor- en nadelen zijn van een DJI Osmo huren. Ook beantwoorden we de meest gestelde vragen over DJI Osmo huren bij Grover, de beste website om tech en apparaten te huren.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

dji osmo huren

De DJI Osmo is een draagbare, aanpasbare camerastabilisator die de perfecte oplossing biedt voor filmers die op zoek zijn naar een stabiele, professionele cameraoptie. De stabilisator is uitgerust met een drievoudig bevestigingssysteem voor een smartphone, een gimbal voor stills en een optioneel accessoire om videobeelden op te nemen.

Wat Is Een DJI Osmo?

Een DJI Osmo is een draagbare stabilisator die je kunt gebruiken om vloeiende en stabiele video’s te maken met je smartphone of camera. Een DJI Osmo bestaat uit een handgreep met een ingebouwde accu, een bedieningspaneel en een gimbal met een houder voor je telefoon of camera. De gimbal compenseert de bewegingen van je hand en zorgt ervoor dat je beeld altijd horizontaal en stabiel blijft. Met de DJI Osmo kun je ook eenvoudig panoramafoto’s, timelapses, slow motion en andere creatieve opnames maken. De DJI Osmo werkt samen met de DJI Mimo app, waarmee je de instellingen kunt aanpassen, de beelden kunt bekijken en delen, en meer functies kunt ontdekken.

Kun Je DJI Osmo Huren?

Ja, je kunt DJI Osmo huren bij Grover, de beste website om tech en apparaten te huren. Grover biedt je de mogelijkheid om verschillende modellen van DJI Osmo te huren voor een scherpe prijs per maand. Je kunt zelf kiezen hoe lang je de DJI Osmo wilt huren, van 1 maand tot 12 maanden. Je kunt ook op elk moment de huur beëindigen of verlengen, of het apparaat overnemen na de huurperiode. Grover zorgt ervoor dat je altijd de nieuwste tech in huis hebt, zonder dat je er veel geld aan hoeft uit te geven.

Wat Zijn De Voordelen Van Een DJI Osmo Huren?

Een DJI Osmo huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je kunt professionele video’s maken met je smartphone of camera.
 • Je kunt verschillende creatieve opnames maken, zoals panoramafoto’s, timelapses, slow motion en meer.
 • Je hoeft geen grote investering te doen om een DJI Osmo te kopen.
 • Je kunt de DJI Osmo uitproberen voordat je besluit om hem te kopen.
 • Je kunt altijd het nieuwste model van DJI Osmo huren bij Grover.
 • Je kunt flexibel de huurperiode aanpassen aan je behoeften.
 • Je kunt gratis het apparaat terugsturen als je het niet meer nodig hebt.

Wat Zijn De Nadelen Van DJI Osmo Huren?

Een DJI Osmo huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je moet elke maand een huurbedrag betalen.
 • Je moet zorgvuldig omgaan met het apparaat en eventuele schade of gebruikssporen melden aan Grover.
 • Je moet het apparaat terugsturen in dezelfde staat als je het hebt ontvangen.
 • Je moet het apparaat opladen voordat je het gebruikt.

Welke DJI Osmo Kun Je Huren?

Bij Grover kun je drie modellen van DJI Osmo huren: de DJI Osmo Pocket, de DJI Osmo Mobile 6 en de DJI Osmo Mobile 4. Hieronder leggen we uit wat de kenmerken en verschillen zijn van deze modellen.

1. DJI Osmo Pocket

De DJI Osmo Pocket is de kleinste en lichtste stabilisator van DJI. Hij weegt slechts 116 gram en past makkelijk in je broekzak. De DJI Osmo Pocket heeft een ingebouwde camera met een 1/2.3 inch sensor, die video’s kan opnemen in 4K resolutie met 60 frames per seconde, en foto’s kan maken met 12 megapixels. De DJI Osmo Pocket heeft ook een 1 inch touchscreen, waarmee je de instellingen kunt aanpassen en de beelden kunt bekijken. De DJI Osmo Pocket heeft een accuduur van ongeveer 140 minuten en kan worden opgeladen via een USB-C poort. De DJI Osmo Pocket werkt samen met de DJI Mimo app, waarmee je meer functies kunt ontdekken, zoals ActiveTrack, FaceTrack, Story Mode, Pro Mode en meer.

2. DJI Osmo Mobile 6

De DJI Osmo Mobile 6 is de nieuwste en meest geavanceerde stabilisator voor smartphones van DJI. Hij weegt 290 gram en heeft een ergonomisch ontwerp met een comfortabele handgreep. De DJI Osmo Mobile 6 heeft een magnetische houder voor je smartphone, die je snel en eenvoudig kunt bevestigen en verwijderen. De DJI Osmo Mobile 6 heeft ook een joystick, een zoomslider, een opnameknop en een modusknop op de handgreep, waarmee je de stabilisator kunt bedienen. De DJI Osmo Mobile 6 heeft een accuduur van ongeveer 15 uur en kan worden opgeladen via een USB-C poort. De DJI Osmo Mobile 6 werkt samen met de DJI Mimo app, waarmee je meer functies kunt ontdekken, zoals ActiveTrack 4.0, Gesture Control, DynamicZoom, CloneMe Pano en meer.

3. DJI Osmo Mobile 4

De DJI Osmo Mobile 4 is de voorganger van de DJI Osmo Mobile 6 en heeft veel overeenkomsten met het nieuwste model. Hij weegt ook 290 gram en heeft ook een magnetische houder voor je smartphone. Het verschil is dat de DJI Osmo Mobile 4 geen joystick Een DJI Osmo huren is een geweldige manier om de nieuwste technologie te ervaren zonder veel geld uit te geven. Een DJI Osmo is een draagbare camera die je kunt gebruiken om stabiele en vloeiende video’s te maken met je smartphone of een ingebouwde scherm. In dit artikel leggen we je alles uit wat je moet weten over DJI Osmo huren, zoals de voordelen, de nadelen, de kosten, het proces en de meest gestelde vragen. Lees verder om meer te ontdekken!

Wat Is Een DJI Osmo?

Een DJI Osmo is een camera die gebruik maakt van een gimbal om de bewegingen van je hand te compenseren en zo stabiele en vloeiende video’s te creëren. Je kunt een DJI Osmo verbinden met je smartphone via Bluetooth of Wi-Fi, of gebruik maken van een ingebouwde scherm om je opnames te bekijken en te bedienen. Een DJI Osmo heeft ook verschillende functies, zoals ActiveTrack, Timelapse, Panorama en Story Mode, waarmee je creatieve en professionele video’s kunt maken.

Kun Je DJI Osmo Huren?

Ja, je kunt een DJI Osmo huren bij Grover, een online platform dat je toegang geeft tot de nieuwste tech apparaten voor een maandelijks bedrag. Grover biedt verschillende modellen van DJI Osmo aan, zoals de DJI Osmo Pocket, de DJI Osmo Mobile 6 en de DJI Osmo Mobile 4. Je kunt kiezen hoe lang je de DJI Osmo wilt huren, van één maand tot 12 maanden, en je kunt het apparaat altijd terugsturen, verlengen of kopen na huur.

Wat Zijn De Voordelen Van Een DJI Osmo Huren?

Een DJI Osmo huren heeft veel voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld: Een DJI Osmo huren is veel goedkoper dan een DJI Osmo kopen. Je betaalt alleen voor de tijd dat je het apparaat gebruikt, en je hebt geen zorgen over onderhoud, reparatie of afschrijving.
 • Je probeert het uit: Een DJI Osmo huren geeft je de kans om het apparaat uit te proberen voordat je besluit om het te kopen. Je kunt zien of het apparaat aan je verwachtingen voldoet, en of je het leuk vindt om te gebruiken.
 • Je blijft up-to-date: Een DJI Osmo huren stelt je in staat om altijd de nieuwste technologie te gebruiken. Je kunt het apparaat gemakkelijk wisselen voor een ander model als er een nieuwe versie uitkomt, of als je iets anders wilt proberen.
 • Je bent duurzaam bezig: Een DJI Osmo huren draagt bij aan een duurzamere consumptie. Je vermindert de hoeveelheid elektronisch afval die wordt geproduceerd door minder apparaten te kopen en weg te gooien. Je draagt ook bij aan een circulaire economie, waarin apparaten worden hergebruikt en gedeeld in plaats van verspild.

Wat Zijn De Nadelen Van DJI Osmo Huren?

Een DJI Osmo huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je bent niet de eigenaar: Een DJI Osmo huren betekent dat je het apparaat niet bezit. Je moet het apparaat terugsturen aan het einde van de huurperiode, tenzij je besluit om het te kopen na huur. Je moet ook zorgvuldig omgaan met het apparaat, want je bent verantwoordelijk voor eventuele schade of verlies.
 • Je hebt extra kosten: Een DJI Osmo huren brengt extra kosten met zich mee, zoals verzendkosten, borg en servicekosten. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van het model dat je kiest, de duur van de huurperiode en de aanbieder die je gebruikt.
 • Je hebt beperkte keuze: Een DJI Osmo huren kan je beperken in je keuze van modellen, kleuren en accessoires. Je bent afhankelijk van de beschikbaarheid en het aanbod van de verhuurder, en je kunt niet altijd het apparaat krijgen dat je wilt.

Welke DJI Osmo Kun Je Huren?

Je kunt verschillende modellen van DJI Osmo huren bij Grover, zoals:

1. DJI Osmo Pocket

De DJI Osmo Pocket is een compacte en draagbare camera die in je zak past. Het heeft een ingebouwde gimbal en een 1/2.3-inch sensor die 4K-video’s en 12-megapixel foto’s kan vastleggen. Het heeft ook een 1-inch touchscreen waarmee je de camera kunt bedienen en je opnames kunt bekijken. De DJI Osmo Pocket heeft een batterijduur van maximaal 140 minuten, en kan worden verbonden met je smartphone via de DJI Mimo app voor meer functies en instellingen.

2. DJI Osmo Mobile 6

De DJI Osmo Mobile 6 is een smartphone stabilisator die je kunt gebruiken om vloeiende en stabiele video’s te maken met je telefoon. Het heeft een magnetisch ontwerp dat het makkelijk maakt om je telefoon te bevestigen en los te maken. Het heeft ook een 3-assige gimbal die automatisch de bewegingen van je hand volgt en corrigeert. De DJI Osmo Mobile 6 heeft een batterijduur van maximaal 15 uur, en kan worden verbonden met je smartphone via de DJI Mimo app voor meer functies en instellingen.

3. DJI Osmo Mobile 4

De DJI Osmo Mobile 4 is een smartphone stabilisator die vergelijkbaar is met de DJI Osmo Mobile 6, maar met een klemontwerp in plaats van een magnetisch ontwerp. Het heeft ook een 3-assige gimbal die je telefoon stabiliseert en balanceert. De DJI Osmo Mobile 4 heeft een batterijduur van maximaal 15 uur, en kan worden verbonden met je smartphone via de DJI Mimo app voor meer functies en instellingen.

Wat Kost Een DJI Osmo Huren?

Een DJI Osmo huren kost afhankelijk van het model dat je kiest, de duur van de huurperiode en de aanbieder die je gebruikt. Bij Grover kun je een DJI Osmo huren voor de volgende prijzen:

Wat Kost Een DJI Osmo Pocket Huren Bij Grover?

HuurperiodePrijs per maandTotale prijs
1 maand€14,90€14,90
3 maanden€9,90€29,70
6 maanden€7,90€47,40
12 maanden€5,90€70,80

Wat Kost Een DJI Osmo Mobile 6 Huren Bij Grover?

HuurperiodePrijs per maandTotale prijs
1 maand€9,90€9,90
3 maanden€7,90€23,70
6 maanden€5,90€35,40
12 maanden€4,90€58,80

Wat Kost Een DJI Osmo Mobile 4 Huren Bij Grover?

HuurperiodePrijs per maandTotale prijs
1 maand€7,90€7,90
3 maanden€5,90€17,70
6 maanden€4,90€29,40
12 maanden€3,90€46,80

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

DJI FPV Combo Drone

 € 64,90

12 maanden

DJI Air 2S Fly More

 € 49,90

12 maanden

DJI Mini 3 Pro

 € 61,90

12 maanden

DJI Avata Pro

 € 76,90

12 maanden

Hoe Werkt Een DJI Osmo Huren Bij Grover?

Een DJI Osmo huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de DJI Osmo die je wilt huren. Je kunt filteren op model, kleur, prijs en beschikbaarheid. Klik op het apparaat dat je wilt huren en lees de productbeschrijving en de huurvoorwaarden.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies de huurperiode die je wilt, van één maand tot 12 maanden. Kies ook de betalingsmethode die je wilt gebruiken, zoals iDEAL, PayPal of creditcard. Controleer je bestelling en bevestig deze.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde DJI Osmo

Wacht tot je DJI Osmo wordt bezorgd bij je thuis of op een afhaalpunt. Je kunt de status van je bestelling volgen via de Grover app of via e-mail. Zodra je je DJI Osmo ontvangt, kun je hem meteen gebruiken en genieten van de geweldige functies en mogelijkheden.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van de huurperiode kun je beslissen wat je wilt doen met je DJI Osmo. Je kunt het apparaat gratis terugsturen naar Grover met het meegeleverde retourlabel. Je kunt ook de huurperiode verlengen als je nog langer van het apparaat wilt genieten. Of je kunt het apparaat kopen na huur als je er helemaal verliefd op bent geworden. De prijs die je betaalt is afhankelijk van het model dat je hebt gehuurd en de duur van de huurperiode.

Wat Zijn De Voordelen Van DJI Osmo Huren Bij Grover?

DJI Osmo huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt je DJI Osmo gratis terugsturen naar Grover aan het einde van de huurperiode. Je hoeft geen verzendkosten te betalen, want Grover zorgt voor het retourlabel. Je hoeft alleen maar het apparaat in de originele verpakking te doen en naar een postkantoor of een pakketpunt te brengen.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen voor de tijd dat je de DJI Osmo gebruikt. Er zijn geen verborgen kosten of extra kosten bij Grover. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt. De prijs is inclusief servicekosten, borg en verzekering tegen schade en diefstal.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf kiezen hoe lang je de DJI Osmo wilt huren, van één maand tot 12 maanden. Je kunt ook de huurperiode aanpassen als je van gedachten verandert. Je kunt de huurperiode verlengen als je meer tijd nodig hebt, of verkorten als je het apparaat eerder wilt terugsturen. Je kunt ook de huurperiode pauzeren als je het apparaat tijdelijk niet nodig hebt.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt een DJI Osmo huren voor een scherpe prijs bij Grover. De prijs is afhankelijk van het model dat je kiest en de duur van de huurperiode. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de prijs per maand wordt. Je kunt ook profiteren van kortingen en aanbiedingen die Grover regelmatig aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je kunt altijd de nieuwste technologie gebruiken als je een DJI Osmo huurt bij Grover. Grover biedt de nieuwste modellen van DJI Osmo aan, zoals de DJI Osmo Pocket, de DJI Osmo Mobile 6 en de DJI Osmo Mobile 4. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van apparaat als er een nieuwe versie uitkomt, of als je iets anders wilt proberen.

Meest Gestelde Vragen

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen over DJI Osmo huren bij Grover:

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en beschermt je persoonlijke gegevens volgens de Europese wetgeving. Grover gebruikt je gegevens alleen om je bestelling te verwerken en om je op de hoogte te houden van je huurstatus. Grover zal je gegevens nooit delen met derden zonder je toestemming. Je kunt ook je gegevens verwijderen of wijzigen via de Grover app of via e-mail.

Wat Als Ik De DJI Osmo Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de DJI Osmo beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover biedt een verzekering aan die je beschermt tegen schade en diefstal. Je betaalt alleen een eigen risico van 10% van de reparatiekosten of de vervangingswaarde van het apparaat. Je moet wel de schade of het verlies zo snel mogelijk melden aan Grover via de Grover app of via e-mail.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een DJI Osmo Beëindigen?

Je kunt de huur van een DJI Osmo beëindigen door het apparaat terug te sturen naar Grover aan het einde van de huurperiode. Je kunt ook de huurperiode verkorten als je het apparaat eerder wilt terugsturen. Je moet wel minimaal één maand huren, en je moet Grover op de hoogte stellen van je beslissing via de Grover app of via e-mail.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De DJI Osmo Betalen?

Je kunt de huur van de DJI Osmo betalen met verschillende betalingsmethoden, zoals iDEAL, PayPal of creditcard. Je kunt ook kiezen voor automatische incasso, waarbij het bedrag elke maand automatisch wordt afgeschreven van je rekening. Je kunt ook kiezen voor factuur, waarbij je elke maand een factuur ontvangt die je binnen 14 dagen moet betalen.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die DJI Osmo Huren?

Grover is zo populair bij mensen die DJI Osmo huren omdat het een makkelijke, voordelige en duurzame manier is om de nieuwste technologie te ervaren. Grover biedt verschillende modellen van DJI Osmo aan voor scherpe prijzen en flexibele huurperiodes. Grover zorgt ook voor gratis verzending, verzekering, service en ondersteuning. Grover draagt ook bij aan een circulaire economie,waarin apparaten worden hergebruikt en gedeeld in plaats van verspild. Grover heeft ook veel positieve reviews en tevreden klanten die de service aanbevelen.

Is DJI Osmo Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, DJI Osmo huren is een duurzame keuze, omdat het bijdraagt aan een minder vervuilende en verspillende consumptie. Door een DJI Osmo te huren in plaats van te kopen, verminder je de hoeveelheid elektronisch afval die wordt geproduceerd door minder apparaten te kopen en weg te gooien. Je draagt ook bij aan een circulaire economie, waarin apparaten worden hergebruikt en gedeeld in plaats van verspild. Je bespaart ook energie en grondstoffen die nodig zijn om nieuwe apparaten te produceren. Je maakt dus een slimme en verantwoorde keuze voor jezelf en voor de planeet.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken