Select Page

Consoles Huren

Een console huren is een manier om een spelcomputer te gebruiken zonder deze te hoeven kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag aan een verhuurbedrijf, zoals Grover, en je krijgt de console thuisbezorgd. Je kunt de console zo lang huren als je wilt, en je kunt hem ook terugsturen of kopen na de huurperiode.

In deze MEGA gids over consoles huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke consoles je kunt hurende kosten van een console huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

7,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

console huren

Wat Is Een Console?

Een console is een elektronisch apparaat dat je kunt aansluiten op een beeldscherm, zoals een televisie of een monitor, om videospellen te spelen. Er zijn verschillende soorten consoles, zoals de Xbox, de PlayStation, de Nintendo Switch en de ASUS ROG Ally.

Elke console heeft zijn eigen kenmerken, functies, games en controllers. Sommige consoles zijn draagbaar, zoals de Nintendo Switch, en andere zijn bedoeld om thuis te gebruiken, zoals de PlayStation 5.

Kun Je Een Console Huren?

Ja, je kunt een console huren bij een verhuurbedrijf zoals Grover. Grover is een online platform dat allerlei tech-producten verhuurt, waaronder consoles. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van consoles van verschillende merken, modellen en generaties.

Je kunt ook andere relevante tech huren, zoals controllers, headsets en games. Je kunt de console huren voor een minimale periode van één maand en een maximale periode van 24 maanden. Je kunt ook op elk moment wisselen van console of je huurperiode verlengen of verkorten.

HuurobjectKostenTermijnBekijk direct
Acer Nitro Gaming i5-12400F € 59,9012 maandenBekijk
HP GT21-0024ng Gaming € 89,9012 maandenBekijk
HP Omen GT21-0008ng Gaming € 99,9012 maandenBekijk
Acer Nitro 5 AN517-55-53ZU Gaming Laptop € 54,9012 maandenBekijk

Welke Soorten Consoles Kun Je Huren?

Op dit moment zijn in Nederland de bekende merken het meest populair bij console verhuur, denk daarbij aan een nieuwe Playstation 5 huren of kies voor een XBOX huren, over het algemeen heb je bij deze merken de meest ruime keuze, en is de prijs/kwaliteit dik in orde.

Naast deze bekende merken, zijn er nog veel meer verschillende merken consoles te huur. Bij Grover kun je bijvoorbeeld ook een console huren van:

Wat Zijn De Voordelen Van Een Console Huren?

Een console huren heeft veel voordelen, zoals:

1. Geld besparen

Je kunt geld besparen door een console te huren in plaats van te kopen. Een nieuwe console kan al snel honderden euro’s kosten, en dan heb je nog niet eens de games en accessoires erbij gerekend.

Door een console te huren betaal je alleen het maandbedrag dat op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor verzending, installatie of service. Je kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen die Grover regelmatig aanbiedt.

2. Ruimte besparen

Je kunt ruimte besparen door een console te huren in plaats van te kopen. Een console neemt best wel wat ruimte in beslag in je huis, vooral als je meerdere consoles hebt of wilt hebben.

Door een console te huren hoef je geen dure apparaten te kopen en op te slaan. Je kunt de console gewoon terugsturen naar Grover als je hem niet meer wilt gebruiken of als je wilt wisselen van apparaat.

3. Altijd de nieuwste tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en meest geavanceerde consoles op de markt. Je kunt de nieuwste functies, apps en updates uitproberen zonder te hoeven wachten of investeren. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van console als er een nieuw model uitkomt.

Wat Zijn De Nadelen Van Een Console Huren?

Een console huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

1. Geen eigendom

Je bent geen eigenaar van de console die je huurt. Dat betekent dat je hem moet terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode of als je hem niet meer wilt gebruiken. Je kunt de console wel kopen voor een restwaarde, maar die hangt af van de huurperiode en de staat van het apparaat. Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover.

2. Mogelijke schadekosten

Als je de console beschadigt of gebruikssporen achterlaat, moet je mogelijk schadekosten betalen aan Grover. Grover begrijpt dat ongelukken kunnen gebeuren en dat apparaten na verloop van tijd slijten.

Daarom biedt Grover een verzekeringsoptie aan die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk. Je hoeft alleen 10% van de schadekosten te betalen, met een minimum van €25 en een maximum van €250 per schadegeval.

Als je geen verzekering hebt gekozen, moet je de volledige schadekosten betalen, die afhangen van de ernst en de reparatiekosten van de schade.

3. Beperkte keuze

Je hebt een beperkte keuze aan consoles die je kunt huren bij Grover. Grover heeft niet alle soorten consoles, games en accessoires beschikbaar. Je kunt alleen kiezen uit de producten die op de website staan vermeld. Ook kan het voorkomen dat sommige producten uitverkocht zijn of niet leverbaar zijn in jouw regio.

Welke Consoles Kun Je Huren?

Je kunt verschillende consoles huren bij Grover, zoals:

1. XBOX Series X

De XBOX Series X is de nieuwste en krachtigste console van Microsoft. Het is geschikt voor 4K en 8K gaming, heeft een 1TB aangepaste SSD, en kan tot 120 fps leveren.

  • Je kunt genieten van honderden games uit vier generaties van Xbox, inclusief exclusieve titels zoals Halo Infinite, Forza Horizon 5 en Diablo 4.
  • Je kunt ook gebruik maken van Xbox Game Pass, een abonnementsservice die je toegang geeft tot meer dan 100 games voor een vast bedrag per maand.

2. Playstation 5

De Playstation 5 is de nieuwste en meest geavanceerde console van Sony. Het is ook geschikt voor 4K en 8K gaming, heeft een 825GB aangepaste SSD, en kan tot 120 fps leveren. Je kunt genieten van prachtige graphics, snelle laadtijden, adaptieve triggers, 3D-audio en meer.

  • Je kunt ook spelen met exclusieve games zoals God of War: Ragnarok, Spider-Man: Miles Morales en Horizon Forbidden West.
  • Je kunt ook gebruik maken van Playstation Plus, een abonnementsservice die je online multiplayer, cloudopslag en gratis games biedt.

3. Nintendo Switch V2

De Nintendo Switch V2 is de verbeterde versie van de populaire hybride console van Nintendo. Het heeft een 6.2 inch multi-touch scherm met een resolutie van 720p, en een lange batterijduur.

4. XBOX One X

De XBOX One X is de vorige generatie console van Microsoft. Het is nog steeds een krachtige console die 4K gaming ondersteunt, maar niet zo snel en geavanceerd als de XBOX Series X. Het heeft een 1TB harde schijf, en kan ook Blu-ray discs afspelen.

  • Je kunt spelen met honderden games uit drie generaties van Xbox, inclusief exclusieve titels zoals Gears 5, Forza Horizon 4 en Halo 5.
  • Je kunt ook gebruik maken van Xbox Game Pass, een abonnementsservice die je toegang geeft tot meer dan 100 games voor een vast bedrag per maand.

5. Xbox Series X Diablo 4 Bundle

De Xbox Series X Diablo 4 Bundle is een speciale aanbieding die je de Xbox Series X console en het spel Diablo 4 geeft voor een voordelige prijs. Diablo 4 is een langverwachte actie-RPG game die zich afspeelt in een duistere fantasiewereld vol monsters, magie en schatten.

  • Je kunt kiezen uit vijf klassen van personages, zoals de barbaar, de druïde of de tovenaar, en je kunt samenwerken met andere spelers online of solo spelen.
  • De game heeft prachtige graphics, een meeslepend verhaal en een uitdagende gameplay.

Wat Kost Een Console Huren?

Een console huren bij Grover kost afhankelijk van de console en de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt. Hier zijn de huurprijzen die Grover aanbiedt voor de verschillende consoles :

ConsoleHuurperiodeMaandbedrag
XBOX Series X1 maand€39,90
XBOX Series X3 maanden€35,90
XBOX Series X6 maanden€31,90
XBOX Series X12 maanden€27,90
XBOX Series X24 maanden€23,90
Playstation 51 maand€49,90
Playstation 53 maanden€45,90
Playstation 56 maanden€41,90
Playstation 512 maanden€37,90
Playstation 524 maanden€27,90

Hoe Werkt Een Console Huren Bij Grover?

Een console huren bij Grover is een eenvoudige en voordelige manier om de nieuwste gaming-technologie te ervaren zonder grote investeringen te hoeven doen. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van consoles van verschillende merken, modellen en generaties. Hier is hoe het werkt:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de console die je wilt huren. Je kunt filteren op categorie, merk, prijs, kleur, grootte en meer.

Je kunt ook de productbeschrijvingen, specificaties, reviews en foto’s bekijken om je te helpen bij je keuze. Als je een apparaat hebt gevonden dat je bevalt, klik dan op de knop ‘Huur nu’.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, adres, e-mail en telefoonnummer. Kies vervolgens de huurperiode die je wilt, van één maand tot 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt.

Je kunt ook kiezen voor een verzekeringsoptie die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk. Bekijk je bestelling en bevestig deze met een betalingsmethode naar keuze. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Console

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met de details van je huurcontract en de verwachte leverdatum. Je console wordt binnen een paar dagen bij je thuisbezorgd in een veilige verpakking.

Je kunt de console meteen gebruiken en genieten van alle functies en games die het biedt. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Grover als je vragen of problemen hebt met je apparaat.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover of het kopen voor een restwaarde. Als je het apparaat wilt terugsturen, ontvang je een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kosteloos kunt verzenden.

Zorg ervoor dat je het apparaat schoonmaakt en reset voordat je het terugstuurt. Als je het apparaat wilt kopen, kun je de restwaarde betalen die afhangt van de huurperiode en de staat van het apparaat. Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover. Als je het apparaat koopt, wordt het jouw eigendom en hoef je geen huur meer te betalen.

Wat Zijn De Voordelen Van Consoles Huren Bij Grover?

Consoles huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt het apparaat gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode of wanneer je maar wilt. Je zit niet vast aan een langdurig contract of een opzegtermijn. Je betaalt alleen voor de tijd dat je het apparaat gebruikt.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen het maandbedrag dat op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor verzending, installatie of service. Je kunt ook kiezen voor een verzekeringsoptie die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf bepalen hoe lang je het apparaat wilt huren, van één maand tot 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe lager het maandbedrag wordt. Je kunt ook op elk moment wisselen van apparaat of je huurperiode verlengen of verkorten.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt consoles huren voor een fractie van de aankoopprijs. Je bespaart geld en ruimte door geen dure apparaten te hoeven kopen en opslaan. Je kunt ook profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen die Grover regelmatig aanbiedt.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je hebt altijd toegang tot de nieuwste en meest geavanceerde consoles op de markt. Je kunt de nieuwste functies, apps en updates uitproberen zonder te hoeven wachten of investeren. Je kunt ook gemakkelijk wisselen van console als er een nieuw model uitkomt.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over consoles huren bij Grover:

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Console Betalen?

Je kunt de huur van de console betalen met iDeal, PayPal, creditcard of bankoverschrijving. Je kunt kiezen voor een automatische afschrijving of een handmatige betaling elke maand.

Je ontvangt elke maand een factuur met het maandbedrag en de betalingsdetails. Je moet ervoor zorgen dat je op tijd betaalt om extra kosten of boetes te voorkomen.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Consoles Huren?

Grover is zo populair bij mensen die consoles huren omdat het een gemakkelijke, voordelige en duurzame manier is om de nieuwste gaming-technologie te ervaren zonder grote investeringen te hoeven doen.

Grover biedt een breed assortiment van consoles van verschillende merken en modellen, en het is ook mogelijk om accessoires te huren, kijk bijvoorbeeld naar het huren van Nintendo controllers of huur Playstation controllers.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Console Beëindigen?

Je kunt de huur van een console beëindigen door het apparaat terug te sturen naar Grover of door het te kopen voor een restwaarde. Als je het apparaat wilt terugsturen, ontvang je een gratis retourlabel waarmee je het apparaat kosteloos kunt verzenden.

Zorg ervoor dat je het apparaat schoonmaakt en reset voordat je het terugstuurt. Als je het apparaat wilt kopen, kun je de restwaarde betalen die afhangt van de huurperiode en de staat van het apparaat.

Je kunt de restwaarde berekenen op de website van Grover. Als je het apparaat koopt, wordt het jouw eigendom en hoef je geen huur meer te betalen.

Wat Als Ik De Console Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de console beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover begrijpt dat ongelukken kunnen gebeuren en dat apparaten na verloop van tijd slijten.

Daarom biedt Grover een verzekeringsoptie aan die 90% van de schadekosten dekt in geval van een ongeluk. Je hoeft alleen 10% van de schadekosten te betalen, met een minimum van €25 en een maximum van €250 per schadegeval.

Als je geen verzekering hebt gekozen, moet je de volledige schadekosten betalen, die afhangen van de ernst en de reparatiekosten van de schade.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig tijdens en na de huurperiode. Grover respecteert je privacy en zal je gegevens nooit delen met derden zonder je toestemming.

Je kunt ook je eigen beveiligingsinstellingen en wachtwoorden gebruiken om je console te beschermen tegen onbevoegde toegang.

Aan het einde van de huurperiode moet je het apparaat schoonmaken en resetten voordat je het terugstuurt. Dit zorgt ervoor dat al je persoonlijke gegevens worden gewist en dat niemand anders ze kan zien of gebruiken.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken