Select Page

Computer Huren

Een computer huren is een manier om gebruik te maken van een computer zonder deze te kopen. Je betaalt een maandelijks bedrag aan een verhuurbedrijf, zoals Grover, en je krijgt een computer naar keuze thuisgestuurd. Je kunt de computer zo lang huren als je wilt, en je kunt hem ook terugsturen of overnemen als je dat wilt.

In deze MEGA gids over computers huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke soorten computers je kunt hurende kosten van computer huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

39,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

computers huren

Wat Is Een Computer?

Een computer is een apparaat dat informatie kan verwerken, opslaan en weergeven. Een computer bestaat uit verschillende onderdelen, zoals een processor, een geheugen, een harde schijf, een beeldscherm, een toetsenbord en een muis.

 • Een computer kan verschillende soorten software draaien, zoals besturingssystemen, applicaties en games.
 • Een computer kan verbonden worden met andere apparaten en netwerken via kabels of draadloos.

Kun Je Computers Huren?

Ja, je kunt computers huren bij verschillende verhuurbedrijven, zoals Grover. Het van oorsprong Duitse bedrijf Grover, is een online platform waar je tech kunt huren voor een laag maandbedrag. Je kunt kiezen uit verschillende soorten computers, zoals desktops, laptops, gaming pc’s en all-in-one pc’s. (Meer weten? Lees dan de Grover review)

Je kunt ook kiezen uit verschillende merken, zoals Apple, Asus, HP en Acer. Je kunt de computer huren voor een periode van 1 tot 24 maanden of langer. Je kunt de computer ook terugsturen of overnemen na je minimale huurperiode.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Computer Huren?

Een computer huren heeft verschillende voordelen, zoals:

 • Je bespaart geld: je hoeft geen grote investering te doen om een computer te kopen. Je betaalt alleen een laag maandbedrag voor de computer die je wilt huren.
 • Je hebt flexibiliteit: je kunt de computer huren zo lang als je wilt, en je kunt hem ook wisselen of upgraden als je dat wilt. Je zit niet vast aan een contract of abonnement.
 • Je hebt garantie: je krijgt een nieuwe of zo goed als nieuwe computer thuisgestuurd. De computer wordt gecontroleerd op kwaliteit en werking. Als er iets mis is met de computer, kun je hem gratis terugsturen of laten repareren.
 • Je hebt duurzaamheid: je draagt bij aan een circulaire economie door tech te huren in plaats van te kopen. De computer wordt hergebruikt door andere huurders of gerecycled als hij niet meer bruikbaar is.

Wat Zijn De Nadelen Van Computer Huren?

Een computer huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

 • Je betaalt rente: je betaalt meer dan de aanschafprijs van de computer als je hem lang huurt. Je betaalt namelijk rente over het huurbedrag.
 • Je bent niet de eigenaar: je hebt geen eigendomsrecht over de computer die je huurt. Je moet de computer terugsturen of overnemen als je de huur wilt beëindigen.
 • Je hebt risico: je bent verantwoordelijk voor de computer die je huurt. Als je de computer beschadigt of verliest, moet je daarvoor betalen. Je kunt wel een verzekering afsluiten om het risico te verminderen.

Welke Computers Kun Je Huren?

Je kunt verschillende soorten computers huren bij Grover, zoals:

1. Desktop PC

Een desktop pc is een vaste computer die bestaat uit een kast, een monitor, een toetsenbord en een muis. Een desktop pc is geschikt voor thuis- of kantoorwerk, omdat hij veel ruimte inneemt en niet makkelijk te verplaatsen is.

Je kunt bij Grover verschillende desktop pc’s huren, zoals de HP Omen GT21-1024ng Gaming Desktop of de Acer Aspire PC Met 27″ Monitor.

2. Game PC

Een game pc is een speciale desktop pc die ontworpen is voor het spelen van games. Een game pc heeft een krachtige processor, een groot geheugen, een snelle harde schijf en een geavanceerde grafische kaart.

Je kunt bij Grover verschillende game pc’s huren, zoals de Inno3D GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X Triple Fan Graphics Card of de Zotac GeForce RTX 4090 Trinity OC Triple Fan Graphics Card.

3. All In One PC

Een all-in-one pc is een computer die alle onderdelen in één behuizing heeft, meestal achter het beeldscherm. Een all-in-one pc heeft geen losse kast, toetsenbord of muis nodig. Een all-in-one pc is geschikt voor mensen die weinig ruimte hebben of die houden van een minimalistisch design.

Je kunt bij Grover verschillende all-in-one pc’s huren, zoals de Apple iMac 27″ Retina 5K Display of de Lenovo IdeaCentre AIO 5i-24IMB05.

4. Laptop

Een laptop is een draagbare computer die bestaat uit een klapbaar beeldscherm met een toetsenbord eronder. Een laptop heeft een ingebouwde accu, waardoor hij zonder stroom kan werken en is geschikt voor mensen die veel onderweg zijn of die flexibel willen werken.

Je kunt bij Grover verschillende laptops huren, zoals de MacBook Air 13″ Apple M1 Chip of de Lenovo ThinkBook 14 Laptop.

5. Gaming Laptop

Een gaming laptop is een speciale laptop die ontworpen is voor het spelen van games. Een gaming laptop heeft een krachtige processor, een groot geheugen, een snelle harde schijf en een geavanceerde grafische kaart.

Je kunt bij Grover verschillende gaming laptops huren, zoals de Acer Nitro 16 Gaming Laptop of de MacBook Pro 14″ Apple M2 Pro Chip.

Wat Kost Een Computer Huren?

De kosten van een computer huren hangen af van het type, het merk, de specificaties en de huurperiode van de computer. Hoe beter en nieuwer de computer is, hoe hoger het huurbedrag is. Hoe langer je de computer huurt, hoe lager het huurbedrag per maand is. Hier zijn enkele voorbeelden van de kosten van een computer huren bij Grover:

Wat Kost Een Desktop PC Huren Bij Grover?

Een desktop pc huren bij Grover kost tussen de €17,90 en €119,90 per maand, afhankelijk van het type, het merk, de specificaties en de huurperiode van de desktop pc. Bijvoorbeeld:

 • Een Samsung – S6U 32″ WQHD Monitor kost €17,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €29,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.
 • Een HP Omen GT21-1024ng Gaming Desktop kost €119,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €199,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.

Wat Kost Een Game PC Huren Bij Grover?

Een game pc huren bij Grover kost tussen de €49,90 en €79,90 per maand, afhankelijk van het type, het merk, de specificaties en de huurperiode van de game pc. Bijvoorbeeld:

 • Een Inno3D GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X Triple Fan Graphics Card kost €79,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €129,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.
 • Een Zotac GeForce RTX 4090 Trinity OC Triple Fan Graphics Card kost €69,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €109,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.

Wat Kost Een All In One PC Huren Bij Grover?

Een all-in-one pc huren bij Grover kost tussen de €29,90 en €69,90 per maand, afhankelijk van het type, het merk, de specificaties en de huurperiode van de all-in-one pc. Bijvoorbeeld:

 • Een Apple iMac 27″ Retina 5K Display kost €69,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €99,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.
 • Een Lenovo IdeaCentre AIO 5i-24IMB05 kost €29,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €49,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand. 

Wat Kost Een Laptop Huren Bij Grover?

Een laptop huren bij Grover kost tussen de €14,90 en €59,90 per maand, afhankelijk van het type, het merk, de specificaties en de huurperiode van de laptop. Bijvoorbeeld:

 • Een MacBook Air 13″ Apple M1 Chip kost €59,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €79,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.
 • Een Lenovo ThinkBook 14 Laptop kost €14,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €24,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand. 

Wat Kost Een Gaming Laptop Huren Bij Grover?

Een gaming laptop huren bij Grover kost tussen de €39,90 en €89,90 per maand, afhankelijk van het type, het merk, de specificaties en de huurperiode van de gaming laptop. Bijvoorbeeld:

 • Een Acer Nitro 16 Gaming Laptop kost €39,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €64,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.
 • Een MacBook Pro 14″ Apple M2 Pro Chip kost €89,90 per maand voor een huurperiode van 24 maanden, of €119,90 per maand voor een huurperiode van 1 maand.

Hoe Werkt Een Computer Huren Bij Grover?

Een computer huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en kies uit het ruime aanbod van computers. Je kunt filteren op type, merk, specificaties en prijs. Je kunt ook de reviews en ratings van andere huurders bekijken om je te helpen bij je keuze.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Als je je apparaat hebt gekozen, klik dan op de knop “Huur nu” en vul je gegevens in. Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal of creditcard. Je kunt ook kiezen voor een verzekering om je apparaat te beschermen tegen schade of diefstal.

Grover doet een kredietcheck om je bestelling te bevestigen en stuurt je een e-mail met het resultaat en de verzendgegevens binnen 24 uur.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Computer

Grover zorgt ervoor dat je apparaat zo snel mogelijk bij jou is, meestal binnen 2 tot 5 werkdagen. Je kunt de status van je bestelling volgen via de track & trace link die je per e-mail ontvangt. Als je apparaat aankomt, kun je hem meteen gebruiken en genieten van je gehuurde computer.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Als je de computer niet meer nodig hebt, of als je hem wilt wisselen of upgraden, kun je hem gratis terugsturen naar Grover na je minimale huurperiode. Je hoeft alleen maar het retourlabel te printen dat je per e-mail ontvangt en het apparaat in de originele verpakking te doen.

Je kunt het pakket afgeven bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Als je de computer wilt houden, kun je hem ook overnemen na je huurperiode. Je betaalt dan alleen nog het restbedrag dat afhangt van de waarde van het apparaat en de duur van je huur.

Wat Zijn De Voordelen Van Computers Huren Bij Grover?

Computers huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt de computer gratis terugsturen naar Grover na je minimale huurperiode. Je hoeft geen verzendkosten te betalen of een opzegtermijn in acht te nemen.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen het maandbedrag dat op de website staat vermeld. Er zijn geen extra kosten voor service, onderhoud of reparatie. Als er iets mis is met de computer, kun je contact opnemen met de klantenservice van Grover en zij zullen je helpen met een oplossing.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt de computer huren voor een periode van 1 tot 24 maanden of langer. Je kunt ook de huurperiode verlengen of verkorten als je dat wilt. Je hebt altijd de mogelijkheid om de computer te wisselen of over te nemen.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt de computer huren voor een fractie van de aankoopprijs. Je bespaart geld en je kunt de nieuwste tech proberen zonder een grote investering te doen.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je krijgt een nieuwe of zo goed als nieuwe computer thuisgestuurd. De computer wordt gecontroleerd op kwaliteit en werking voordat hij wordt verzonden. Je hebt altijd toegang tot de nieuwste modellen en specificaties van de computers.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over computers huren bij Grover:

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Computers Huren?

Grover is zo populair bij mensen die computers huren omdat Grover een uniek en innovatief concept biedt dat veel voordelen heeft voor de huurders. Grover maakt tech huren makkelijk, voordelig en duurzaam.

Met Grover kun je genieten van de nieuwste tech zonder een grote investering te doen, en zonder zorgen over onderhoud, reparatie of veroudering. Met Grover kun je ook bijdragen aan een circulaire economie door tech te hergebruiken of te recyclen in plaats van te kopen of weg te gooien.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Computer Beëindigen?

Je kunt de huur van een computer beëindigen door het apparaat terug te sturen naar Grover na je minimale huurperiode. Je hoeft geen opzegtermijn in acht te nemen of een opzegbrief te sturen.

Je kunt ook het apparaat overnemen na je huurperiode door het restbedrag te betalen. Je kunt ook de huurperiode verlengen of verkorten als je dat wilt.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Computer Betalen?

Je kunt de huur van de computer betalen met verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, PayPal of creditcard. Je kunt ook kiezen voor automatische incasso, zodat je elke maand het huurbedrag automatisch betaalt. Je kunt ook kiezen voor een factuur, zodat je elke maand een overzicht krijgt van je betalingen.

Is Computer Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, computer huren is een duurzame keuze omdat je zo minder afval en CO2-uitstoot veroorzaakt.

Door tech te huren in plaats van te kopen, verleng je de levensduur van de apparaten en verminder je de vraag naar nieuwe productie.

Door tech terug te sturen of over te nemen na je huurperiode, zorg je ervoor dat de apparaten worden hergebruikt door andere huurders of gerecycled.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke informatie. Grover gebruikt je gegevens alleen voor het verwerken van je bestelling en het verbeteren van je ervaring.

Grover deelt je gegevens niet met derden zonder je toestemming. Als je de computer terugstuurt naar Grover, worden al je gegevens gewist volgens de hoogste veiligheidsnormen.

Wat Als Ik De Computer Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de computer beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover biedt een verzekering aan die tot 90% van de schadekosten dekt.

Je betaalt alleen een eigen risico van 10% van de reparatiekosten, met een minimum van €25. Als de schade niet te repareren is, betaal je alleen het restbedrag van het apparaat, dat afhangt van de waarde en de duur van je huur. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Grover om een passende oplossing te vinden.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken