Select Page

Apple watch huren

Wil jij graag een Apple Watch huren? Dat snappen we maar al te goed, het is namelijk een geweldige manier om toegang te krijgen tot de nieuwste technologie zonder dat je er veel geld aan uit hoeft te geven.

Met de Apple Watch krijg je toegang tot de meest geavanceerde gezondheids- en fitnessfuncties, waarmee je je gezondheid en welzijn kunt verbeteren, daarnaast kun je ook veel verschillende apps gebruiken, waarmee je je dagelijkse leven een stuk eenvoudiger kunt maken. Lees onze gids en kom direct alles te weten.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

Waarom een Apple Watch huren?

Een van de redenen om een Apple Watch te huren, is dat het een betaalbare manier is om toegang te krijgen tot het beste van Apple’s technologie. Veel mensen denken dat ze weinig geld hebben – of de aanschaf van een duur horloge niet kunnen verantwoorden – maar door een Apple Watch te huren heb je toegang tot de meest avontuurlijke van de Apple producten.

Andere voordelen van het huren van een Apple Watch zijn dat je een verscheidenheid aan kleuren, stijlen en banden kunt proberen voordat je zoekt naar een smartwatch dat je leven lang met je mee zult dragen. Bovendien heb je de mogelijkheid om verschillende Amazon apps of Apple services te gebruiken, afhankelijk van de modellen, die je misschien nooit had kunnen gebruiken als je een Apple Watch had gekocht.

Kosten

Huurobject

Kosten

Termijn

Bekijk direct

Apple Watch Series 8

 € 23,90

12 maanden

Apple Watch Series 8

 € 35,90

6 maanden

Apple Watch Series 8

 € 45,90

3 maanden

Apple Watch Series 8

 € 65,90

1 maand

Wat zijn de voordelen van een Apple Watch huren?

Er zijn vele voordelen aan het huren van een Apple Watch, niet alleen vanwege het feit dat het veel goedkoper is dan het kopen van zo’n horloge. Tegenwoordig willen veel Nederlanders producten eerst testen, en dan is een smartwatch huren zo’n slecht idee nog niet voordat je zo’n dure aankoop definitief maakt.

Veel verschillende modellen beschikbaar

Ten eerste, het huren van een Apple Watch geeft u toegang tot een breed scala aan kleuren, stijlen en banden. U kunt hierdoor uw horloge makkelijk laten aansluiten bij uw persoonlijke stijl en identiteit. Het huren van een Apple Watch geeft ook toegang tot een aantal apps en services die u mogelijk niet zou kunnen gebruiken met een eigendom horloge, waaronder: Siri, Apple Music en Apple Pay.

Daarnaast is het om technische redenen vaak verstandig om de Apple Watch te huren. De meeste Apple Watches worden geleaset met een twee-jarige abonnement, waarmee uw horloge automatisch wordt bijgewerkt naar de nieuwste iPad software. Dit komt doordat Apple jaarlijks nieuwe modellen uitbrengt, dus als je een horloge huurt, kun je meegaan met de nieuwste technologie, zonder dat je helemaal opnieuw moet investeren in een nieuw horloge. Een andere optie die ook steeds populairder aan het worden is het huren van een smartphone.

Is het huren van een Apple Watch een goede investering?

Het kan een goede investering zijn als je een bepaald budget hebt. Het huren van een Apple Watch zal je een relatief hogere maandbetaling bieden met een lagere initiale aanschaf. Daarnaast zal je toegang hebben tot de nieuwste modellen met de meest recente technologie.

Echter, het huren van een Apple Watch heeft ook zijn nadelen. Het abonnement van twee jaar kan een kostbare verplichting zijn. Bovendien kunnen de maandelijkse kosten voor het huren van een horloge easily volledig verbruikt zijn als upgrade uw horloge-model naar een nieuwere versie.

Als je op zoek bent naar het beste uit Apple’s technologie en je niet het geld hebt om een eigendom horloge te kopen, kan het zeker zijn voordelen hebben als je een Apple Watch gaat huren. Hoewel er beperkingen zijn, is de actuele technologie die je krijgt een veel betere oplossing dan de meeste mensen verwachten als ze generieke horloge modellen kopen.

Welk type Apple Watch is op dit moment populair?

Apple Watch Series 8 is het meest populaire type op dit moment. Dit model beschikt over GPS, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC en is tot 18 uur bruikbaar onder normale omstandigheden. Bij Grover krijg je dit model in absolute topstaat geleverd en is de levering binnen de 1–4 werkdagen afgerond waardoor je snel kunt genieten van je product.

Wanneer begint en eindigt de huur?

Bij het bestellen van je product wordt de eerste maandelijkse huurbetaling in rekening gebracht, maar de huurperiode begint pas na de leverdatum. Zodra je het product hebt ontvangen, bepaalt deze datum de terugkerende betalingsdatum.

Als je het product langer wilt behouden dan de minimale huurperiode, kun je je abonnement op elk gewenst moment in je klantendashboard verlengen, waardoor je maandelijkse betaling lager wordt. Aan het einde van de minimale huurperiode heb je de optie om maandelijks te blijven huren voor dezelfde prijs of je abonnement te annuleren door je product gratis terug te sturen.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken