Select Page

Apple TV Huren

Een Apple TV is een digitaal media-apparaat dat je kunt aansluiten op je televisie of externe scherm om media-inhoud te streamen vanaf verschillende bronnen, zoals Apple TV+, Netflix, YouTube, iTunes en meer. Met een Apple TV kun je ook gebruik maken van Siri, AirPlay, HomeKit en andere Apple-diensten. Een Apple TV huren is een manier om dit apparaat te gebruiken zonder het te hoeven kopen.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

12,23

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

apple tv huren

Wat Is Een Apple TV?

Een Apple TV is een digitaal media-apparaat dat je kunt aansluiten op je televisie of externe scherm om media-inhoud te streamen vanaf verschillende bronnen, zoals Apple TV+, Netflix, YouTube, iTunes en meer. Met een Apple TV kun je ook gebruik maken van Siri, AirPlay, HomeKit en andere Apple-diensten. Een Apple TV is dus een soort mini-computer die je tv omtovert tot een smart tv.

Kun Je Apple TVs Huren?

Ja, je kunt Apple TVs huren bij verschillende aanbieders, zoals Grover, een online platform dat tech-producten flexibel verhuurt. Met Grover kun je Apple TVs huren voor een maandelijks bedrag, dat afhangt van het model en de huurperiode die je kiest. Je kunt de Apple TV zo lang huren als je wilt, en hem terugsturen of overnemen wanneer je klaar bent.

Wat Zijn De Voordelen Van Een Apple TV Huren?

Een Apple TV huren heeft verschillende voordelen, zoals:

  • Je bespaart geld op de aanschaf van een nieuw apparaat, dat vaak duur is.
  • Je kunt de nieuwste Apple TV-modellen uitproberen zonder je te binden aan een langdurig contract of abonnement.
  • Je kunt de Apple TV gemakkelijk vervangen of upgraden als er een nieuwere versie uitkomt of als je behoeften veranderen.
  • Je draagt bij aan een duurzamere consumptie van tech-producten, door ze te delen met andere gebruikers in plaats van ze weg te gooien of ongebruikt te laten liggen.

Wat Zijn De Nadelen Van Apple TVs Huren?

Een Apple TV huren heeft ook enkele nadelen, zoals:

  • Je betaalt maandelijks voor het gebruik van de Apple TV, wat op de lange termijn duurder kan zijn dan het kopen van een apparaat.
  • Je bent verantwoordelijk voor het goed onderhouden en terugsturen van de Apple TV, anders kun je extra kosten krijgen voor schade of verlies.
  • Je hebt minder controle over de beschikbaarheid en kwaliteit van de Apple TV die je huurt, omdat deze afhankelijk is van de voorraad en de service van de verhuurder.
  • Je moet rekening houden met de voorwaarden en beperkingen van de verhuurder, zoals de minimale huurperiode, de betalingsmethode, de opzegtermijn en de annuleringskosten.

Welke Apple TVs Kun Je Huren?

Bij Grover kun je verschillende modellen van Apple TVs huren, afhankelijk van je wensen en budget. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare modellen, met hun belangrijkste kenmerken en specificaties.

1. Apple TV 128GB 4K WiFi + Ethernet (Gen. 3)

Dit is het nieuwste en krachtigste model van Apple TV, dat in 2021 werd uitgebracht. Het ondersteunt 4K-resolutie met HDR10 en Dolby Vision, en heeft een A12 Bionic-chip die zorgt voor snelle prestaties en vloeiende beelden. Het heeft ook een nieuwe Siri Remote met touchpad en knoppen voor tv-bediening. Het heeft 128GB opslagruimte en kan verbinding maken met WiFi of Ethernet.

2. Apple TV 4K 32GB (Gen. 2)

Dit is het vorige model van Apple TV 4K, dat in 2017 werd uitgebracht. Het ondersteunt ook 4K-resolutie met HDR10 en Dolby Vision, maar heeft een A10X Fusion-chip die minder krachtig is dan de A12 Bionic-chip. Het heeft ook een andere Siri Remote met touchpad en bewegingssensoren. Het heeft 32GB opslagruimte en kan verbinding maken met WiFi of Ethernet.

3. Apple TV HD 32GB (Gen. 5)

Dit is het nieuwste model van Apple TV HD, dat in 2021 werd uitgebracht. Het ondersteunt HD-resolutie met 1080p, en heeft dezelfde A8-chip als de iPhone 6. Het heeft ook dezelfde nieuwe Siri Remote als de Apple TV 4K (Gen. 3). Het heeft 32GB opslagruimte en kan verbinding maken met WiFi of Ethernet.

4. Apple TV HD 32GB

Dit is het vorige model van Apple TV HD, dat in 2015 werd uitgebracht. Het ondersteunt ook HD-resolutie met 1080p, en heeft dezelfde A8-chip als de iPhone 6. Het heeft ook dezelfde andere Siri Remote als de Apple TV 4K (Gen. 2). Het heeft 32GB opslagruimte en kan verbinding maken met WiFi of Ethernet.

5. Apple 4K TV 64GB

Dit is een variant van de Apple TV 4K (Gen. 2), die in 2017 werd uitgebracht. Het heeft dezelfde kenmerken en specificaties als de Apple TV 4K 32GB (Gen. 2), maar heeft meer opslagruimte: 64GB in plaats van 32GB.

Wat Kost Een Apple TV Huren?

De kosten van een Apple TV huren bij Grover hangen af van het model en de huurperiode die je kiest. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het maandelijkse bedrag wordt. Hieronder vind je een tabel met de huurprijzen per model en per huurperiode.

ModelHuurperiodeHuurprijs
Apple TV 128GB 4K WiFi + Ethernet (Gen. 3)1 maand€29,90
 3 maanden€24,90
 6 maanden€19,90
 12 maanden€14,90
 Onbepaald€9,90
Apple TV 4K 32GB (Gen. 2)1 maand€19,90
 3 maanden€16,90
 6 maanden€13,90
 12 maanden€9,90
 Onbepaald€6,90
Apple TV HD 32GB (Gen. 5)1 maand€14,90
 3 maanden€12,90
 6 maanden€9,90
 12 maanden€7,90
 Onbepaald€4,90
Apple TV HD 32GB1 maand€9,90
 3 maanden€8,90
 6 maanden€6,90
 12 maanden€4,90
 Onbepaald€2,90
Apple TV HD+64GB (Gen.2)1 month$29.90
 3 months$24.90
 6 months$19.90
 12 months$14.90
 Indefinite$9.90

Hoe Werkt Een Apple TV Huren Bij Grover?

Een Apple TV huren bij Grover is heel eenvoudig en snel. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en zoek naar de Apple TV die je wilt huren. Je kunt filteren op model, opslagruimte, resolutie en prijs. Klik op het apparaat dat je wilt huren en selecteer de huurperiode die je wilt: van één maand tot onbepaalde tijd.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je gegevens in en kies je betaalmethode: creditcard, PayPal of Klarna. Je kunt ook kiezen voor Grover Care, een optionele verzekering die je beschermt tegen schade of diefstal van jegehuurde Apple TV. Controleer je bestelling en bevestig deze.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde Apple TV

Je ontvangt je gehuurde Apple TV binnen een paar dagen thuis, met een gratis retourlabel en een handleiding. Je kunt de Apple TV aansluiten op je tv of scherm en genieten van je favoriete media-inhoud. Je kunt ook gebruik maken van alle functies en diensten die de Apple TV biedt, zoals Siri, AirPlay, HomeKit en meer.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Als je huurperiode afloopt, kun je kiezen wat je wilt doen met de Apple TV. Je kunt hem terugsturen naar Grover met het gratis retourlabel, of je kunt hem overnemen voor een restbedrag. Je kunt ook je huurperiode verlengen of verkorten, afhankelijk van je wensen. Als je de Apple TV terugstuurt, vergeet dan niet om al je gegevens en instellingen te wissen.

Wat Zijn De Voordelen Van Apple TV Huren Bij Grover?

Apple TV huren bij Grover heeft veel voordelen, zoals:

1. Gratis Terugsturen

Je kunt de Apple TV gratis terugsturen naar Grover als je hem niet meer wilt gebruiken, of als je hem wilt vervangen door een ander model. Je hoeft alleen maar het gratis retourlabel te gebruiken dat je bij de levering krijgt.

2. Geen Verborgen Kosten

Je betaalt alleen het maandelijkse huurbedrag dat je hebt gekozen, zonder extra kosten of verborgen toeslagen. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

3. Flexibele Huurperiodes

Je kunt zelf bepalen hoe lang je de Apple TV wilt huren, van één maand tot onbepaalde tijd. Je kunt ook je huurperiode aanpassen als je wilt, door hem te verlengen of te verkorten.

4. Scherpe Huurprijzen

Je kunt de Apple TV huren voor een scherpe prijs, die lager wordt naarmate je langer huurt. Zo kun je geld besparen op de aanschaf van een nieuw apparaat.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Je kunt altijd de nieuwste modellen van Apple TV huren bij Grover, zodat je nooit achterloopt op de technologie. Je kunt ook gemakkelijk upgraden naar een nieuwere versie als die uitkomt.

Meest Gestelde Vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele veelgestelde vragen over het huren van een Apple TV bij Grover.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig tijdens en na de huurperiode. Grover respecteert je privacy en zal nooit je gegevens delen met derden zonder jouw toestemming. Bovendien kun je al je gegevens en instellingen wissen van de Apple TV voordat je hem terugstuurt, zodat niemand anders toegang heeft tot jouw persoonlijke informatie.

Wat Als Ik De Apple TV Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de Apple TV beschadigt of gebruikssporen achterlaat, kan Grover extra kosten in rekening brengen voor reparatie of vervanging. Om dit te voorkomen, kun je kiezen voor Grover Care, een optionele verzekering die je beschermt tegen schade of diefstal van de Apple TV. Met Grover Care betaal je slechts 10% van de reparatie- of vervangingskosten in geval van schade of diefstal.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een Apple TV Beëindigen?

Je kunt de huur van een Apple TV beëindigen door hem terug te sturen naar Grover met het gratis retourlabel dat je bij de levering krijgt. Je moet de Apple TV terugsturen voordat je huurperiode afloopt, anders wordt je huurperiode automatisch verlengd. Je kunt ook de Apple TV overnemen voor een restbedrag, dat afhangt van het model en de huurperiode die je hebt gekozen.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Apple TV Betalen?

Je kunt de huur van de Apple TV betalen met creditcard, PayPal of Klarna. Je kunt ook kiezen voor automatische afschrijving, zodat je elke maand het huurbedrag betaalt zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die Apple TVs Huren?

Grover is zo populair bij mensen die Apple TVs huren omdat het een gemakkelijke, voordelige en duurzame manier is om dit apparaat te gebruiken. Met Grover kun je Apple TVs huren voor een maandelijks bedrag, dat lager wordt naarmate je langer huurt. Je kunt ook de Apple TV terugsturen of overnemen wanneer je wilt, zonder gedoe of extra kosten. Bovendien draag je bij aan een duurzamere consumptie van tech-producten, door ze te delen met andere gebruikers in plaats van ze weg te gooien of ongebruikt te laten liggen.

Is Apple TVs Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, Apple TVs huren is een duurzame keuze, omdat je zo minder afval en CO2-uitstoot veroorzaakt. Door een Apple TV te huren in plaats van te kopen, verminder je de vraag naar nieuwe productie, die veel grondstoffen en energie verbruikt. Door een Apple TV te delen met andere gebruikers in plaats van hem weg te gooien of ongebruikt te laten liggen, verleng je de levensduur van het apparaat en voorkom je dat het op de vuilnisbelt belandt. Zo draag je bij aan een circulaire economie, waarin producten zo lang mogelijk worden gebruikt en hergebruikt.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken