Select Page

All-In-One PC Huren

Wil jij alles weten over een All In One PC huren? Dat snappen we maar al te goed, tegenwoordig is huren namelijk een geweldige manier om toegang te krijgen tot de nieuwe tech zonder dat je direct een hoop geld hoeft uit te geven. Huren is flexibel, goed te betalen en je hebt een groot assortiment beschikbaar

In deze MEGA gids over All-In-One computers huren behandelen we alle belangrijke onderwerpen, en kun je een antwoord vinden op al je vragen. Bekijk de voor- en nadelenhoe huren bij Grover werktwelke AIO PC's je kunt hurende kosten van All In One PCs huren, of raadpleeg de inhoudsopgave.

Beste deals

★★★★

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

39,90

Vanaf prijs per maand

R

Alle leasebedrijven bij elkaar

R

Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken

R

Profiteer van de scherpste prijzen

★★★★:

Huur tech vanaf 1 maand

Flexibele verleng- en koopvoorwaarden

Grover dekt 90% van eventuele schadekosten

8,2/10

all in one computer huren

Wat Is Een All-In-One PC?

Een All-In-One PC is een computer die alle interne componenten van een desktop pc integreert in dezelfde behuizing als het beeldscherm, waardoor hij minder ruimte inneemt en minder kabels nodig heeft dan een desktop PC met een aparte kast.

 • Een All-In-One PC kan een handige en stijlvolle oplossing zijn voor thuis of op kantoor, maar er zijn ook een aantal voor- en nadelen waar je rekening mee moet houden.
 • In dit artikel leggen we je uit wat een All-In-One PC huren inhoudt, welke modellen je kunt huren, wat het kost, hoe het werkt en wat de voordelen zijn van het huren van een All-In-One PC bij Grover.

Kun Je All In One Computers Huren?

Ja, je kunt All-In-One Computers huren bij Grover, een online platform dat je de mogelijkheid biedt om de nieuwste elektronica huren mogelijk te maken zonder hoge investeringen of langdurige verplichtingen. (Meer weten? Lees dan hier alle informatie over Grover door).

 1. Je kunt kiezen uit verschillende huurperiodes, van 1 tot 24 maanden, en je kunt ook de optie ‘Koop na huur’ gebruiken als je de All-In-One computer na de huurperiode wilt overnemen.
 2. Grover biedt ook schadedekking aan voor alle gehuurde apparaten, zodat je beschermd bent tegen ongelukken.
 3. Bovendien kun je de All-In-One computer gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode, of wisselen voor een ander apparaat als je toe bent aan iets nieuws.

Welke Merken All-In-One Computers Kun Je Huren?

Op dit moment zijn in Nederland de bekende merken het meest populair bij All-In-One PC verhuur, denk daarbij aan Apple All In One PCs huren of kies voor een HP All-In-One Computer huren, over het algemeen heb je bij deze merken de meest ruime keuze, en is de prijs/kwaliteit dik in orde.

Naast deze bekende merken, zijn er nog veel meer alles-in-1 PCs merken te huur. Bij Grover kun je bijvoorbeeld ook desktops huren van:

Wat Zijn De Voordelen Van Een Alles In 1 PC Huren?

Een Alles In 1 PC huren heeft een aantal voordelen ten opzichte van het kopen of leasen van een All-In-One computer. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Ruimtebesparing

Een Alles In 1 PC neemt veel minder ruimte in beslag dan een losse desktop pc met een beeldscherm.

Dat is handig als je een kleine werkplek hebt, of als je meerdere computers nodig hebt in een kantooromgeving. Een Alles In 1 PC ziet er ook netter en opgeruimder uit, omdat je minder kabels en snoeren hebt.

Gemak

Een Alles In 1 PC is makkelijk te installeren en te gebruiken. Je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken en de computer aan te zetten.

Je hebt geen gedoe met het aansluiten van een monitor, speakers, webcam of andere randapparatuur. Sommige Alles In 1 PC’s hebben ook een touchscreen, waardoor je de computer kunt bedienen met je vingers.

Flexibiliteit

Een Alles In 1 PC huren geeft je de flexibiliteit om te wisselen van apparaat of te stoppen met huren wanneer je wilt. Je zit niet vast aan een langlopend contract of een hoge afschrijving.

Je kunt zelf bepalen hoe lang je de computer wilt huren, en je kunt ook je huurperiode verlengen of verkorten als je dat wilt. Je kunt ook gebruik maken van de optie ‘Koop na huur’ als je de computer na de huurperiode wilt overnemen voor een aantrekkelijk restbedrag.

Prijs

Een Alles In 1 PC huren is vaak voordeliger dan het kopen of leasen van een All-In-One computer.

Je betaalt alleen de maandelijkse huurprijs en de schadedekking die je kiest. Er zijn geen verborgen kosten, zoals rente, borg, administratiekosten of verzendkosten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

Duurzaamheid

Een Alles In 1 PC huren is ook een duurzame keuze, omdat je zo bijdraagt aan een circulaire economie waarin producten worden hergebruikt en gerecycled in plaats van weggegooid.

Door een Alles In 1 PC te huren bij Grover, verminder je de vraag naar nieuwe productie en dus ook de uitstoot van broeikasgassen en het verbruik van grondstoffen.

Bovendien zorg je ervoor dat de computer niet ongebruikt in een lade ligt of op een vuilnisbelt belandt, maar dat hij wordt gedeeld met andere mensen die er plezier van hebben. Zo geef je de computer een tweede leven en bespaar je het milieu.

Wat Zijn De Nadelen Van Een All-In-One PC Huren?

Een All-In-One PC huren heeft ook een aantal nadelen waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele van de belangrijkste nadelen:

Beperkte Uitbreidbaarheid

Een All-In-One PC heeft meestal minder ruimte en mogelijkheden om de interne componenten te vervangen of te upgraden dan een losse desktop pc. Dat betekent dat je minder controle hebt over de prestaties en de levensduur van je computer, als je een gamer bent, is het dan verstandiger om te kiezen voor een gaming PC huren.

Als je bijvoorbeeld meer geheugen, opslagruimte of grafische kracht wilt, kun je dat niet altijd zelf toevoegen of veranderen. Je bent dan afhankelijk van de specificaties die de fabrikant heeft gekozen.

Hogere Reparatiekosten

Een All-In-One PC is ook moeilijker en duurder om te repareren dan een losse desktop pc. Als er iets kapot gaat aan je computer, zoals het scherm, de processor of de harde schijf, kun je dat niet altijd zelf oplossen of vervangen.

Je moet dan de hele computer naar een gespecialiseerde service sturen, wat meer tijd en geld kan kosten. Bovendien kan een defect aan één onderdeel betekenen dat je de hele computer moet vervangen, wat zonde is van je investering.

Minder Mobiliteit

Een All-In-One PC is weliswaar compacter en lichter dan een losse desktop pc met een beeldscherm, maar nog steeds niet zo draagbaar en handig als een laptop of een tablet. Je kunt een All-In-One PC niet zomaar meenemen naar een andere kamer, naar je werk of naar een vriend, als je graag mobiel wil zijn, is het verstandiger om te kiezen voor een laptop huren.

Je hebt altijd een stopcontact nodig om de computer aan te sluiten, en je moet ook rekening houden met de grootte en het gewicht van het apparaat. Een All-In-One PC is dus minder geschikt voor mensen die veel onderweg zijn of die flexibel willen werken.

Welke All-In-One PCs Kun Je Huren?

Bij Grover kun je kiezen uit verschillende modellen van All-In-One PCs die geschikt zijn voor verschillende doeleinden en budgetten. Hier zijn enkele van de populairste All-In-One PCs die je kunt huren bij Grover:

1. HP Pavilion 32-b0420nd All-in-One PC

De HP Pavilion 32-b0420nd is een All-In-One PC met een 32-inch QHD scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Intel® Core™ i7-10700T processor, 16 GB RAM, een 1 TB SSD en een NVIDIA® GeForce® GTX 1650 grafische kaart.

 • Het is een krachtige en veelzijdige computer die geschikt is voor zowel werk als entertainment. Je kunt genieten van heldere beelden, vloeiende video’s en snelle prestaties op deze computer.
 • De HP Pavilion 32-b0420nd heeft ook een ingebouwde webcam, microfoon en speakers, waardoor je gemakkelijk kunt videobellen, streamen of gamen.

2. Apple 24″ iMac (Mid 2021) AlO Computer

De Apple 24″ iMac (Mid 2021) is een All-In-One PC met een 24-inch Retina 4.5K scherm met een resolutie van 4480 x 2520 pixels, een Apple M1 chip met 8-core CPU en 8-core GPU, 8 GB RAM, een 256 GB SSD en een Apple Magic Keyboard en Mouse.

 • Het is een stijlvolle en krachtige computer die draait op macOS Big Sur, het besturingssysteem van Apple dat speciaal is ontworpen voor de M1 chip.
 • Je kunt profiteren van de snelle en efficiënte prestaties, de lange batterijduur en de naadloze integratie met andere Apple apparaten op deze computer.
 • De Apple 24″ iMac (Mid 2021) heeft ook een ingebouwde FaceTime HD camera, microfoon en speakers, waardoor je uitstekende beeld- en geluidskwaliteit hebt.

3. Lenovo ThinkCentre NEO 30A 27 Alles In 1 PC

De Lenovo ThinkCentre NEO 30A 27 is een All-In-One PC met een 27-inch FHD scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Intel® Core™ i5-11400T processor, 8 GB RAM, een 256 GB SSD en een Intel® UHD Graphics 630 grafische kaart.

 • Het is een betrouwbare en productieve computer die geschikt is voor zakelijk gebruik. Je kunt efficiënt werken, multitasken en samenwerken op deze computer.
 • De Lenovo ThinkCentre NEO 30A 27 heeft ook een ingebouwde webcam, microfoon en speakers, waardoor je eenvoudig kunt communiceren met je collega’s of klanten.

4. Acer Aspire S27-1755 All-in-One Computer

De Acer Aspire S27-1755 is een All-In-One PC met een 27-inch QHD scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Intel® Core™ i7-1165G7 processor, 16 GB RAM, een 512 GB SSD en een NVIDIA® GeForce® MX450 grafische kaart.

 • Het is een elegante en krachtige computer die geschikt is voor creatief gebruik. Je kunt prachtige beelden, video’s en graphics maken, bewerken en delen op deze computer.
 • De Acer Aspire S27-1755 heeft ook een ingebouwde webcam, microfoon en speakers, waardoor je je creativiteit kunt uiten en delen met anderen.

5. Asus Vivo AiO V241EAK-BA021R All in One PC

De Asus Vivo AiO V241EAK-BA021R is een All-In-One PC met een 23.8-inch FHD scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Intel® Core™ i3-1115G4 processor, 8 GB RAM, een 256 GB SSD en een Intel® UHD Graphics Xe grafische kaart.

 • Het is een compacte en betaalbare computer die geschikt is voor dagelijks gebruik. Je kunt surfen op het web, e-mailen, social media bijhouden en online winkelen op deze computer.
 • De Asus Vivo AiO V241EAK-BA021R heeft ook een ingebouwde webcam, microfoon en speakers, waardoor je in contact kunt blijven met je familie en vrienden.

Wat Kost Een All-In-One PC Huren?

De kosten van het huren van een All-In-One PC hangen af van het model dat je kiest, de huurperiode die je wilt en de schadedekking die je toevoegt. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt per maand.

Hoe hoger de schadedekking, hoe minder je hoeft te betalen als er iets misgaat met je apparaat. Hier zijn enkele voorbeelden van de huurprijzen van de All-In-One PCs die je kunt huren bij Grover:

Wat Kost Een HP Pavilion 32-b0420nd Huren?

Je kunt een HP Pavilion 32-b0420nd huren bij Grover voor zo laag als €99,90 per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending. Dit is de prijs voor een huurperiode van 24 maanden.

 1. Als je korter wilt huren, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld, als je voor 12 maanden wilt huren, betaal je €129,90 per maand.
 2. Als je na de huurperiode de HP Pavilion 32-b0420nd wilt overnemen, kun je gebruik maken van de optie ‘Koop na huur’ en het restbedrag betalen dat op je account staat.

Wat Kost Een Apple 24″ iMac (2021) Huren Bij Grover?

Je kunt een Apple 24″ iMac (2021) huren bij Grover voor zo laag als €149,90 per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending. Dit is de prijs voor een huurperiode van 24 maanden.

 1. Als je korter wilt huren, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld, als je voor 12 maanden wilt huren, betaal je €179,90 per maand.
 2. Als je na de huurperiode de Apple 24″ iMac (2021) wilt overnemen, kun je gebruik maken van de optie ‘Koop na huur’ en het restbedrag betalen dat op je account staat.

Wat Kost Een Lenovo ThinkCentre NEO30A27 Huren?

Je kunt een Lenovo ThinkCentre NEO30A27 huren bij Grover voor zo laag als €69,90 per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending. Dit is de prijs voor een huurperiode van 24 maanden.

 1. Als je korter wilt huren, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld, als je voor 12 maanden wilt huren, betaal je €89,90 per maand.
 2. Als je na de huurperiode de Lenovo ThinkCentre NEO30A27 wilt overnemen, kun je gebruik maken van de optie ‘Koop na huur’ en het restbedrag betalen dat op je account staat.

Wat Kost Een Acer Aspire S27-1755 Huren?

Je kunt een Acer Aspire S27-1755 huren bij Grover voor zo laag als €79,90 per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending. Dit is de prijs voor een huurperiode van 24 maanden.

 1. Als je korter wilt huren, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld, als je voor 12 maanden wilt huren, betaal je €99,90 per maand.
 2. Als je na de huurperiode de Acer Aspire S27-1755 wilt overnemen, kun je gebruik maken van de optie ‘Koop na huur’ en het restbedrag betalen dat op je account staat.

Wat Kost Een Asus Vivo AiO V241EAK-BA021R Huren?

Je kunt een Asus Vivo AiO V241EAK-BA021R huren bij Grover voor zo laag als €49,90 per maand met 90% schadedekking en gratis retourzending. Dit is de prijs voor een huurperiode van 24 maanden.

 1. Als je korter wilt huren, betaal je meer per maand. Bijvoorbeeld, als je voor 12 maanden wilt huren, betaal je €59,90 per maand.
 2. Als je na de huurperiode de Asus Vivo AiO V241EAK-BA021R wilt overnemen, kun je gebruik maken van de optie ‘Koop na huur’ en het restbedrag betalen dat op je account staat.

Hoe Werkt Een All In One PC Huren Bij Grover?

Het huren van een all in one pc bij Grover is heel eenvoudig en voordelig. Je hoeft alleen maar de volgende stappen te volgen:

Stap 1: Kies Je Apparaat

Ga naar de website van Grover en bekijk het aanbod van all in one pcs. Je kunt filteren op merk, prijs, specificaties en beschikbaarheid. Kies de all in one pc die het beste bij je past en klik op ‘Huur nu’.

Stap 2: Plaats Je Bestelling

Vul je gegevens in en kies de huurperiode die je wilt. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6, 12 of 24 maanden. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Je kunt ook kiezen voor de optie ‘Koop na huur’ als je de all in one pc na de huurperiode wilt overnemen.

Voeg vervolgens de schadedekking toe die je wilt. Je kunt kiezen uit 50%, 70% of 90% schadedekking.

Hoe hoger de schadedekking, hoe minder je hoeft te betalen als er iets misgaat met je apparaat. Ga dan verder naar de betaling en kies de betaalmethode die je wilt. Je kunt betalen met iDEAL, PayPal, creditcard of Klarna.

Stap 3: Geniet Van Je Gehuurde All-In-One PC

Na het plaatsen van je bestelling wordt je all in one pc zo snel mogelijk naar je toe gestuurd. Je kunt de verzendstatus volgen via de track & trace link die je per e-mail ontvangt. Zodra je je all in one pc ontvangt, kun je hem meteen gebruiken en genieten van je favoriete activiteiten. Je hebt ook toegang tot de Grover Care service, waar je terecht kunt voor vragen, problemen of tips over je apparaat.

Stap 4: Stuur Het Apparaat Terug, Of Koop Na Huur

Aan het einde van je huurperiode heb je twee opties: je kunt het apparaat terugsturen naar Grover of het overnemen. Als je het apparaat wilt terugsturen, hoef je alleen maar de retourlabel te printen die je per e-mail ontvangt en het apparaat in de originele verpakking te doen.

Stuur het dan gratis terug naar Grover via een PostNL-punt bij jou in de buurt. Als je het apparaat wilt overnemen, hoef je alleen maar het restbedrag te betalen dat op je account staat.

Dit bedrag is afhankelijk van de huurperiode en de schadedekking die je hebt gekozen. Na het betalen van het restbedrag is het apparaat helemaal van jou.

Wat Zijn De Voordelen Van All-In-One Computer Huren Bij Grover?

Het huren van een All-In-One computer bij Grover heeft veel voordelen ten opzichte van andere opties. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Gratis Terugsturen

Als je niet meer tevreden bent met je gehuurde All-In-One computer, kun je hem gratis terugsturen naar Grover aan het einde van je huurperiode. Je zit dus niet vast aan een langdurig contract of een hoge afschrijving.

2. Geen Verborgen Kosten

Als je een All-In-One computer huurt bij Grover, betaal je alleen de maandelijkse huurprijs en de schadedekking die je kiest. Er zijn geen verborgen kosten, zoals rente, borg, administratiekosten of verzendkosten. Je weet dus altijd waar je aan toe bent.

3. Flexibele Huurperiodes

Als je een All-In-One computer huurt bij Grover, kun je zelf bepalen hoe lang je hem wilt huren. Je kunt kiezen uit 1, 3, 6, 12 of 24 maanden. Je kunt ook je huurperiode verlengen of verkorten als je dat wilt. Je hebt dus altijd de vrijheid om te wisselen van apparaat of om te stoppen met huren.

4. Scherpe Huurprijzen

Als je een All-In-One computer huurt bij Grover, profiteer je van scherpe huurprijzen die veel lager zijn dan de aanschafprijs van een nieuwe All-In-One computer. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper het wordt. Bovendien kun je ook gebruik maken van de optie ‘Koop na huur’ als je de All-In-One computer na de huurperiode wilt overnemen voor een aantrekkelijk restbedrag.

5. Altijd De Nieuwste Tech

Als je een All-In-One computer huurt bij Grover, heb je altijd toegang tot de nieuwste technologie en de beste specificaties. Je kunt kiezen uit een breed assortiment van All-In-One Computers van topmerken zoals HP, Apple, Lenovo, Acer en Asus. Je kunt ook gemakkelijk upgraden naar een nieuwere of betere All-In-One computer als er een nieuwe versie uitkomt.

Meest gestelde vragen

Hieronder vind je de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen over All In One PCs huren bij Grover:

Wat Als Ik De All-In-One Computer Beschadig Of Gebruikssporen Achterlaat?

Als je de All-In-One computer beschadigt of gebruikssporen achterlaat, hoef je je geen zorgen te maken. Grover biedt schadedekking aan voor alle gehuurde apparaten.

Je kunt kiezen uit 50%, 70% of 90% schadedekking. Hoe hoger de schadedekking, hoe minder je hoeft te betalen als er iets misgaat met je apparaat.

Als er sprake is van schade of gebruikssporen, zal Grover de reparatiekosten in rekening brengen volgens het percentage dat je hebt gekozen.

Bijvoorbeeld, als je 90% schadedekking hebt gekozen en de reparatiekosten zijn 100 €, hoef je maar 10 € te betalen. Als de reparatiekosten hoger zijn dan de waarde van het apparaat, hoef je alleen maar het verschil te betalen tussen de waarde van het apparaat en het restbedrag dat op je account staat.

Zijn Mijn Gegevens Altijd Veilig Tijdens En Na De Huurperiode?

Ja, je gegevens zijn altijd veilig bij Grover. Grover respecteert je privacy en gaat zorgvuldig om met je persoonlijke en financiële gegevens. Grover gebruikt alleen gecertificeerde betaalproviders en versleutelde verbindingen om je betalingen te verwerken.

Grover bewaart ook geen gegevens op de gehuurde apparaten. Als je het apparaat terugstuurt naar Grover, wordt het apparaat volledig gewist en opnieuw geïnstalleerd voordat het aan een andere klant wordt verhuurd.

Je kunt ook zelf je gegevens verwijderen voordat je het apparaat terugstuurt door het apparaat te resetten naar de fabrieksinstellingen.

Hoe Kan Ik De Huur Van Een All-In-One PC Beëindigen?

Als je de huur van een All-In-One PC wilt beëindigen, kun je dat eenvoudig doen via je online account bij Grover. Je kunt inloggen op je account en naar ‘Mijn abonnementen’ gaan.

Daar kun je zien welke apparaten je hebt gehuurd en wanneer ze aflopen. Je kunt ook de optie ‘Huur beëindigen’ selecteren voor het apparaat dat je wilt terugsturen.

Je krijgt dan een e-mail met de retourlabel die je moet printen en op de verpakking moet plakken. Je kunt het apparaat dan gratis terugsturen naar Grover via een PostNL-punt bij jou in de buurt.

Je kunt de huur van een All-In-One PC beëindigen tot 30 dagen voor het einde van je huurperiode. Als je eerder wilt stoppen met huren, moet je wel de resterende maanden betalen.

Met Welke Betalingsmethode Kan Ik De Huur Van De Alles in 1 PC Betalen?

Je kunt de huur van de Alles In 1 PC betalen met verschillende betaalmethoden.

Je kunt kiezen uit iDEAL, PayPal, creditcard of Klarna. iDEAL is een online betaalsysteem dat gekoppeld is aan je bankrekening. PayPal is een online betaalservice waarmee je geld kunt overmaken en ontvangen via je e-mailadres.

Creditcard is een betaalkaart waarmee je aankopen kunt doen op krediet. Klarna is een betaaloplossing waarmee je achteraf kunt betalen in termijnen of in één keer. Je kunt de betaalmethode kiezen die het beste bij je past en die het meest veilig en gemakkelijk voor je is.

Is All-In-One PC Huren Een Duurzame Keuze?

Ja, All-In-One PC huren is een duurzame keuze, omdat je zo bijdraagt aan een circulaire economie waarin producten worden hergebruikt en gerecycled in plaats van weggegooid.

Door een All-In-One PC te huren bij Grover, verminder je de vraag naar nieuwe productie en dus ook de uitstoot van broeikasgassen en het verbruik van grondstoffen.

Bovendien zorg je ervoor dat de All-In-One PC niet ongebruikt in een lade ligt of op een vuilnisbelt belandt, maar dat hij wordt gedeeld met andere mensen die er plezier van hebben. Zo geef je de All-In-One PC een tweede leven en bespaar je het milieu.

Waarom Is Grover Zo Populair Bij Mensen Die All-In-One Computer Huren?

Grover is zo populair bij mensen die All-In-One computer huren omdat Grover een uniek en innovatief concept biedt dat veel voordelen heeft ten opzichte van andere opties.

Grover maakt het mogelijk om de nieuwste technologie zoals een gaming laptop te huren zonder hoge investeringen of langdurige verplichtingen. Grover geeft je de flexibiliteit om te wisselen van apparaat of te stoppen met huren wanneer je wilt.

Grover biedt ook scherpe huurprijzen en schadedekking die je geld besparen en beschermen tegen ongelukken. Grover is ook een duurzame keuze, omdat Grover de levensduur van de apparaten verlengt en verspilling voorkomt.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken