Select Page

Aanhangwagen Hoogwerker

Een aanhangwagen hoogwerker is een mobiele machine die wordt gebruikt bij het werken op hoogte. De machine is uitgerust met een hydraulisch of elektrisch verhoogbare arm die evenwijdig of perpendicular kan bewegen. De liftbomen, als deze eenmaal op hun bedrijfshoogte zijn gebracht, geven uitzicht en toegang tot plaatsen die moeilijk mee te nemen zijn, waaronder […]

Scherpste huurdeals

★★★★

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

3,89

Vanaf prijs per maand

R

Alle huurbedrijven bij elkaar

R
Onafhankelijk & betrouwbaar vergelijken
R
Profiteer van de scherpste prijzen
★★★★:

Landelijke dekking

Gewaardeerd met klantcijfer van 8,7

650.000 stuks geschikte en veilige machines

8,4/10

Een aanhangwagen hoogwerker is een mobiele machine die wordt gebruikt bij het werken op hoogte. De machine is uitgerust met een hydraulisch of elektrisch verhoogbare arm die evenwijdig of perpendicular kan bewegen. De liftbomen, als deze eenmaal op hun bedrijfshoogte zijn gebracht, geven uitzicht en toegang tot plaatsen die moeilijk mee te nemen zijn, waaronder onderhoud en bouwklussen op hoogte. Het heffen van materialen en personeel is ook mogelijk met de hoogwerker, waardoor het een efficiënte oplossing is voor de meest uitdagende taken zoals mastwerken en liften van meubelen. Het voertuig heeft een grote plateauzijtruck op staalwielen die meestal wordt aangedreven door een dieselmotor. De grote platformlade dient als rouw en is in veel gevallen voorzien van een verrijdbare personeelsbak met stuurinstallatie. Verder heeft de aanhangwagen hoogwerker een draaibaar voertuig, hoge nauwkeurigheid en betrouwbare prestaties.

Hoe werkt een aanhangwagen hoogwerker?

Een aanhangwagen hoogwerker werkt door een motor die een hydraulisch of elektrisch verstelbaar buigstuk activeert. Op dit stuk worden de twee masten gebracht en hiervoor worden hydraulische systemen gebruikt. De twee masten legt de machine aan de voor- en achterzijde. Ze worden gereguleerd door een stuurapparaat en een motor om de hoogte en het verbredingsvermogen te verhogen. De benen worden uitgeschoven op momenten waarop de plaatsing vereist is. De platformlade bevat een personeelsliftbak met een stuurinstallatie en verschillende accessoires. De platformlift beweegt met behulp van de hydraulische sleuven en de krachtige rekstrook. Nadat de lift goed is gepositioneerd, kunnen bedieners beginnen met het uitvoeren van werkopdrachten op hoogte.

Kun je een aanhangwagen hoogwerker huren?

Ja, aanhangwagen hoogwerkers kunnen gehuurd worden bij veel gespecialiseerde bedrijven. Het huurcontract verschilt van bedrijf tot bedrijf, dus het is belangrijk om verschillende opties te vergelijken en een betrouwbaar bedrijf te kiezen dat de juiste service verstrekt.

Hoe werkt een aanhangwagen hoogwerker huren?

Het proces om een aanhangwagen hoogwerker te huren, is meestal een eenvoudig proces. Er zijn veel online bedrijven die verhuur van hoogwerkers aanbieden. U kunt meestal een huurcontract online of telefonisch aanvragen. U zult de beschikbaarheid van de hoogwerker moeten controleren en de vereiste verhuurkosten en documentatie die nodig is om de huur te gaan afsluiten. U heeft ook een vergunning en een ladingkap nodig om de machine te verplaatsen. Eenmaal aangekomen bij de verhuurder, moet u de verhuurprijs betalen en de documenten onangehouden. U moet vervolgens de gehuurde hoogwerker inspecteren, waarbij u moet controleren of alle onderdelen en accessoires werken zoals ze moeten. Als de beoordeling naar behoren is uitgevoerd, wordt de machine aan u toegewezen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een aanhangwagen hoogwerker?

Voordelen van een aanhangwagen hoogwerker zijn dat het een hoge mobiliteit biedt, omdat het een mobiele machine is. Verder heeft het een draaibaar voertuig, hoge nauwkeurigheid en betrouwbare prestaties. Het kan ook worden gebruikt voor taken zoals meubelverhuizing, mastwerken en meubeloplifting. Nadelen zijn echter dat aanhangwagen hoogwerkers vaak zwaar zijn en dat manoeuvreren soms lastig kan zijn in bepaalde ruimtes. Er kunnen ook beperkingen bestaan op sommige plaatsen voor het gebruik ervan.

Hoe veel kost een aanhangwagen hoogwerker huren?

De kosten voor het huren van een aanhangwagen hoogwerker variëren sterk en hangen af van de lengte van de verhuur, de locatie, de grootte en het aantal functies van de machine. Er is een minimale huurprijs van circa €100, maar de prijs kan oplopen tot €10000 of meer afhankelijk van de eerdergenoemde informatie.

Bert te Wierik

Aanbod vergelijken?

Met de informatie & vergelijking van Perdirecthuren.nl ben je zeker van een passende en goedkoopste huurdeal.

Wie vergelijken wij onder andere

Bij Perdirecthuren.nl kun je verschillende huurmogelijkheden bekijken en vergelijken